Gemeente Tilburg

Geachte heer/mevrouw,

Ondanks eerdere berichtgeving moeten wij u helaas mededelen dat de geplande opening van de Cultuurfabriek Hall of Fame op 4 en 5 september niet door zal gaan. De Cultuurfabriek wordt gerealiseerd in de voormalige Vormenfabriek aan de St. Ceciliastraat 23.

De afgelopen maanden hebben velen zich ingezet om mee te bouwen aan de Hall of Fame. Dit gebeurde deels achter de schermen, maar zeker ook tijdens de zogenaamde bouwdagen, toen veel vrijwilligers belangeloos mee kwamen werken aan de realisatie van de cultuurfabriek. Ondanks alle verrichte inspanningen om de opening door te laten gaan hebben de gemeente en de Hall of Fame gezamenlijk besloten de opening uit te stellen naar een nog nader vast te stellen datum, wanneer het pand in zijn geheel in gebruik genomen kan worden.

Wij willen alle vrijwilligers, medewerkers, artiesten en bands bedanken voor hun inzet en hopen dat iedereen begrip kan hebben voor het uitstel van de opening.

De Cultuurfabriek Hall of Fame en de gemeente Tilburg werken door om de opening zo snel mogelijk te laten plaatsvinden. Uiteraard wordt u van de nieuwe openingsdatum tijdig op de hoogte gesteld.

Namens Cultuurfabriek Hall of Fame,

Bob Caarels
06 20697992
bob@dehalloffame.nl


---- --