Politie Gelderland-Midden

Arnhem, gewonden bij kettingbotsing

Publicatiedatum: 05-09-2004

Een 29-jarige automobiliste uit Arnhem en een 20-jarige vrouw uit Doetinchem zijn zaterdagmorgen in het Rijnstate ziekenhuis behandeld aan letsel (vermoedelijk gaat het in beide gevallen om nekklachten) dat zij hebben opgelopen bij een kettingbotsing op de A12 nabij Arnhem.
De Arnhemse reed over de A12, komende uit de richting van het Velperbroekcircuit. Voor haar zou een 40-jarige automobilist uit Dusseldorf hebben afgeremd. Het lukte de vrouw niet om tijdig te remmen en daardoor botste zij tegen de achterkant van de Duitse auto. Achter de Arnhemse reed een 20-jarige Didamse automobilist, die op zijn beurt tegen de Arnhemse auto aanreed. De gewonde Doetinchemse zat als passagiere in de auto van de Didammer. Bij het ongeval raakte de wagen van de Arnhemse total loss.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem, aanhoudingen na vechtpartij

Publicatiedatum: 05-09-2004

Bij een vechtpartij, zondagnacht rond 01.45 uur op de Korenmarkt in Arnhem, zijn vier personen aangehouden. Het gaat om een 30-jarige Arnhemmer, een 30-jarige inwoner van Geesteren, een 28-jarige Almeloër en een 36-jarige inwoner van Harbrinkhoek. Bij de aanhoudingen zou de inwoner van Almelo nog hebben geprobeerd de aanhouding van de Tubbergenaar te verhinderen. Het is nog onduidelijk wat de aanleiding voor de ruzie vormde.
Dieren, man verdacht van mishandeling
Een 42-jarige inwoner van Dieren is zondag rond 04.20 uur in zijn woning aangehouden. Hij wordt er van verdacht even daarvoor twee plaatsgenoten (17 en 19 jaar oud) te hebben mishandeld. Het is nog onbekend waarom de mishandeling had plaatsgevonden. Op aanwijzen van de 17-jarige en de 19-jarige kon de verdachte worden aangehouden. Bij de aanhouding gedroeg de man zich recalcitrant.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---