Politie Zeeland

O-8817-2004 Automobilist valt in slaap

Een 38-jarige Duitse automobilist heeft zaterdag een aanrijding veroorzaakt doordat hij vermoedelijk achter het stuur in slaap viel.
De man reed rond 05.30 uur over de noordbaan van de A58 ter hoogte van Goes toen hij vermoedelijk in slaap viel. Hierdoor lette hij even niet op en reed tegen de achterkant van een voor hem rijdende auto + aanhanger, bestuurd door een 38-jarige man uit de gemeente Moerdijk. Beide voertuigen raakten hierbij zwaar beschadigd en moesten worden weggetakeld. Een van de bestuurders liep bij de aanrijding een pijnlijke nek op en werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht.

O-8818-2004 Man gewond bij steekpartij

Bij een steekpartij op de Hogezoom in Renesse is in de nacht van zaterdag op zondag een 20-jarige man uit Burgh-Haamstede gewond geraakt. Hij is met steekwonden in hals en rug overgebracht naar het ziekenhuis waar deze werden gehecht.
In verband hiermee werd ter plaatse een 19-jarige man uit de gemeente Burgh-Haamstede aangehouden.
Tussen beide mannen, die bekenden van elkaar zijn, was een schermutseling ontstaan waarbij de 20-jarige man door de 19-jarige man met een mes werd gestoken. Het mes werd in de omgeving gevonden en in beslag genomen. De 19-jarige man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De aanleiding van de steekpartij is niet duidelijk.

W-8819-2004 Kop/staartbotsing

Bij een kop/staartbotsing op de Deltaweg te Goes raakten zaterdagmiddag twee personenauto's flink beschadigd.
Een 47-jarige Oost-Souburger kon niet meer op tijd stoppen toen de auto voor hem, bestuurd door een 54-jarige Belg, afremde voor de verkeerslichten. Er was alleen materiële schade.

O-8820-2004 Kop/staartbotsing

Op de Weg naar de Val in Zierikzee raakten zaterdagavond rond 19.30 uur twee personenauto's beschadigd bij een kop/staartbotsing.
Een 40-jarige Duitse automobilist trapte op de rem voor het op oranje/rood springende verkeerslicht en kwam nagenoeg tot stilstand over de stopstreep. Een achter hem rijdende 22-jarige automobilist uit Landgraaf kon niet meer op tijd remmen en botste tegen de auto van de Duitse automobilist. De 40-jarige automobilist werd met rugklachten voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis, de andere bestuurder kwam met de schrik vrij.

O-8821-2004 Onder invloed
Een 21-jarige automobilist uit de gemeente Borsele is zaterdagavond rond 21.00 uur in 's Heerenhoek aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.
Hij kreeg een rijverbod van 1 uur en een boete.Politie Zeeland