Digitale Gemeente Houten

Victum A1 opent seizoen in nieuwe outfit

zondag 5 september 2004 - Bron: Victum

Victum A1 is afgelopen zaterdag het seizoen gestart in een geheel nieuwe outfit. Na het behalen van het landskampioenschap in de zaal in het afgelopen seizoen had de sponsor toegezegd te zullen zorgen voor nieuwe kleding. Afgelopen zaterdag was het dan zover. De nieuwe kleding werd door Ben de Kraker, directeur van IGCN (Informatica Groep Centraal Nederland), uitgereikt aan de spelers en leiding van het team.

De A1 van Victum komt dit jaar uit in de overgangsklasse (de een na hoogste klasse). De eerste wedstrijd in deze overgangsklasse werd verdiend met 11-10 gewonnen van OZC uit Rotterdam. Victum nam overtuigend de leiding, maar kreeg daarna problemen met afronden. OZC, gezien als een titelkandidaat, kon daardoor een achterstand van drie punten in de slotfase goedmaken. Echter, Victum wist in de slotseconden vanaf de stip alsnog de winst veilig te stellen.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2004 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).