Politie Zeeland


W-8834-2004 Boete voor niet voldoen aan bevel

Een 18-jarige jongen uit de gemeente Middelburg is zondag rond 03.00 in Middelburg bekeurd.
De aanleiding hiervoor was een conflict tussen twee groepen jongeren waarop beide groepen het bevel kregen zich te verwijderen. Toen de 18-jarige jongen tot drie maal toe hieraan geen gevolg gaf en er vervolgens op een politiefiets vandoor wilde, werd hij aangehouden. Na verhoor werd hij met een boete van 100 euro op zak weer in vrijheid gesteld.


W-8835-2004 Bromfietser ten val
In zijn woonplaats is zaterdagmiddag een 47-jarige Vlissinger met zijn bromfiets ten val gekomen.
De man reed rond 16.30 uur met zijn brommer met daarachter een karretje op de ventweg van de Nieuwe Vlissingseweg en wilde linksaf slaan de Sloeweg op. Een achter hem rijdende vrouw op een snorfiets zag dit te laat en botste achter op het karretje waardoor de Vlissinger ten val kwam. Hij liep hierbij wat schaafwonden op aan zijn arm en een pijnlijke heup. De vrouw op de snorfiets is doorgereden.


W-8836-2004 Vlissinger krijgt klap in het gezicht
Een 25-jarige Vlissinger is zaterdagmiddag door een onbekende man in het gezicht geslagen.
De man fietste rond 17.45 uur over de Boulevard Bankert te Vlissingen toen hij werd gepasseerd door een bestelwagen. Tijdens het passeren raakte de buitenspiegel van de bestelwagen de man waardoor deze zijn evenwicht verloor. In een poging weer in balans te komen, raakte de fietser de bestelwagen waarop de twee inzittenden uitstappen en een van hen de fietser een klap in het gezicht geeft. Vervolgens stappen beide mannen weer in de bestelwagen en rijden weg.


W-8837-2004 Kop/staartbotsing
In Serooskerke vond zondagmiddag een kop/staartbotsing plaats tussen twee voertuigen waarbij drie personen nekklachten opliepen.
Een 63-jarige Duitse automobilist reed over de Oostkapelseweg en wilde linksaf de Kleine Putweg inrijden. Een achter hem rijdende 21-jarige automobilist uit de gemeente Buren kon niet meer op tijd remmen en botste achter op de auto van de 63-jarige man. De 63-jarige man werd met nek- en hoofdklachten voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. De 21-jarige bestuurder en een 27-jarige inzittende hadden eveneens een pijnlijke nek maar zij hoefden niet naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakten beschadigd.


O-8838-2004 Proces-verbaal voor illegale kreeftenfuik
Tijdens controle van spitters op diverse lokaties in het Oosterscheldegebied is zondagmiddag proces-verbaal opgemaakt tegen een 40-jarige Belg.
De man was ter hoogte van de Philipsdam aan het vissen met een illegale kreeftenfuik. De man stond de fuik vrijwillig af.

Politie Zeeland