Politie Zeeland


Z-8839-2004 Huiselijk geweld

Een 28-jarige man uit Terneuzen is zondagmorgen in zijn woonplaats aangehouden.
De man wordt ervan verdacht tijdens een ruzie zijn 20-jarige vriendin in hun woning te hebben mishandeld. De vrouw liep hierbij o.a. een gekneusde neus en knie op. De 28-jarige man werd na verhoor en opmaken van proces-verbaal weer in vrijheid gesteld.


W-8840-2004 Inbraakpoging geldautomaat

Afgelopen weekend is in Vlissingen door onbekenden geprobeerd in te breken in een geldautomaat van een bank.
De braakschade is onbekend.


O-8841-2004 Bekeuringen tijdens toezicht in Goes

Tijdens toezicht in Goes werden in de nacht van zaterdag op zondag 20 bekeuringen uitgeschreven.
3x voor vuurwerk, 6x voor verlichting, 5x voor urineren op straat, 1x voor alcohol op straat, 1x gesloten verklaring, 2x rijden op een bromfiets zonder helm en 2x voor nachtvissen in het Havenkanaal t.h.v. Wilhelminadorp waar dit niet is toegestaan.


W-8842-2004 Mishandeling

Een 16-jarig meisje uit Vlissingen is in de nacht van zaterdag op zondag gewond geraakt aan haar gezicht doordat ze met een glas in het gezicht werd gestoken.
Dit gebeurde in een horecagelegenheid in het centrum van Vlissingen. Het 16-jarige meisje liep hierbij een wond op aan haar hoofd die in het ziekenhuis moest worden gehecht. Beide meisjes kenden elkaar, de aanleiding van de mishandeling is niet bekend.


Z-8843-2004 Hennepkwekerijen

In een woning aan de Nieuwediepstraat in Terneuzen heeft de politie zaterdagmiddag twee hennepkwekerijen aangetroffen en ontmanteld.
Alle 334 hennepplanten alsmede de benodigde apparatuur werd in beslag genomen. In het pand was niemand aanwezig.


W-8844-2004 Poging tot diefstal radio

Twee jongens op de fiets hebben zaterdagavond geprobeerd een 24-jarige Middelburgse te beroven van haar radio.
De vrouw fietste rond 21.00 uur over de Statenlaan in haar woonplaats toen ze werd gepasseerd door twee jongens van ca. 14 jaar op de fiets. Tijdens het voorbijfietsen probeerde een van hen de radio van de broeksband van de vrouw te trekken. Toen de vrouw een afweermanoeuvre maakte, fietsen de jongens ervandoor zonder radio.

Politie Zeeland