Brussels Airlines


2/08/2004 > SN Brussels Airlines verhoogt vluchtfrekwenties naar Abidjan en Monrovia

SN Brussels Airlines beantwoordt de toenemende marktvraag met extra lijnvluchten naar Liberia en Ivoorkust. Vanaf 5 september wordt een tweede wekelijkse vlucht aangeboden naar Monrovia. Vanaf 31 oktober worden de vluchtfrekwenties naar Abidjan verhoogt van 3 naar 4 wekelijkse vluchten.

Dankzij deze extra vluchtfrekwenties naar Abidjan en Monrovia kan het groeiend aantal klanten van SN heel wat meer afreisflexibiliteit genieten.

De tweede wekelijkse rotatie naar Monrovia, die wordt aangeboden als aanvulling op de bestaande vlucht op woensdag, wordt telkens op zondag gevlogen vanaf 5 september. De vlucht vertrekt in Brussel om 11u35 en komt aan in Monrovia om 18u10 lokale tijd. De retourvlucht naar Brussel vertrekt om 19u30 en komt aan in Brussel om 06u00 (lokale tijd).

Vanaf het Winterseizoen, dat van start gaat op 31 oktober, worden 4 vluchten per week aangeboden tussen Brussel en Abidjan (maandag, woensdag, donderdag, zondag) in plaats van 3. De nieuwe vlucht vertrekt op zondag om 11u 35 en komt aan in Abidjan om 20u10 lokale tijd. Vertrek van de terugvlucht in Abidjan is om 21u 45 met aankomst in Brussel om 06u00 lokale tijd.

SN Brussels Airlines verzorgt niet alleen rechtstreekse lijndiensten naar Liberia en Ivoorkust. Dankzij 1 een snelle, eenvoudige overstap in Brussel worden vlotte doorverbindingen aangeboden naar de belangrijkste Europese steden, regio's en naar de Verenigde Staten. Op het Afrikaanse Continent worden in totaal 15 bestemmingen aangevlogen.

Vanaf het winterseizoen garandeert SN ook meer reiscomfort en kortere reistijden voor klanten die van en naar Monrovia, Freetown en Entebbe reizen. Dankzij enkele operationele wijzigingen in vluchtroutes genieten deze bestemmingen voortaan van minstens 1 rechtstreekse nonstop verbinding met Brussel per week.

Alle vluchten worden uitgevoerd met de moderne Airbus 330-300. Tijdens de vluchtduur kunnen de passagiers genieten van de bekroonde dienstverlening van de meertalige bemanning van SN Brussels Airlines. Het maaltijdaanbod in Business Class werd de voorbije maanden uitgebreid.