Nighttown Rotterdam

ZO 05.09 PHAROAHE MONCH + DJ CHUCKIE + support acts (G+T)

(C) = Café (T) = Theater (B) = Basement (G) = Grote zaal

Undaground shit for y'all! Want Pharoahe Monch komt naar Nighttown. Op zondag 5 september smeert hij samen met DJ Boogie Blind, The Crib-resident DJ Chuckie en DJ th'Acquisition je oren met soepele flows en beats.

Pharoahe Monch is een underground rapper die al heel wat jaren meedraait. Samen met Prince Poetry vormde hij Organized Konfusion. Hun conceptalbum The Equinox uit 1997 verraste vriend en vijand doordat de rappers in de huid kropen van de tegengestelde personages Life en Malice. Monch komt nu om de hoek gluren in de mainstream met zijn solo-album Internal Affairs op het beruchte Rawkus label. De eerste single Simon Says is meteen tot partyklassieker gebombardeerd. Opvolger Inner Vision wordt zijn tweede solo-album dat op het punt staat uit te komen.

DJ Boogie Blind van X-Ecutioners draait voorafgaand aan de rhymes de lekkerste oldschool. Hij heeft een fris mixalbum uit, waarop onder andere Kurtis Blow, LL Cool J, Rakim en EPMD door hem worden gemixt en gecut op het scherpst van de snede. Niet voor niets is hij net bij de X-Ecutioners ingelijft! DJ Chuckie van RMXCRW behoeft bijna geen introductie. Zijn hiphop, r&b en dancehall is iedere week de basis van The Crib, de populaire woensdagnacht van Nighttown. Th'Acquisition laat zien wat de Rotterdamse hiphopscene al jaren zo levendig maakt. In Nighttown Theater is voor de gelegenheid een speciale VIP-lounge ingericht. Hier chill je met meerdere dj's, drink je champagne en eet je exclusieve snacks. Kortom, erg roffe avond!

ZO 05.09 Pharoahe Monch + support acts

Zaal open 20.00 uur
EUR 22,- excl. Voorverkoopkosten
VIP Area: EUR 40,- excl. Voorverkoopkosten

Voorverkoop bij Ticket Service, Plaatboef en Plato in Rotterdam

www.nighttown.nl / www.mightypharoahe.com


---
Vragen of opmerkingen? Meer informatie of fotomateriaal? Neem contact op met Ron Oudshoorn. T: 010-436 12 10 of E: ron@nighttown.nl

---- --