BMG NEDERLAND

Gratis K3 optreden

Op 7 september a.s. verschijnt 'De Wereld Rond', de nieuwe CD van K3. Op deze CD neemt K3 de luisteraars aan de hand van 13 gloednieuwe liedjes mee op een muzikale reis rond de wereld. Zo zijn er liedjes geïnspireerd op bijvoorbeeld Ierland, Marokko, en Spanje, maar natuurlijk is ook de hit 'Liefdeskapitein' op deze nieuwe CD terug te vinden, alsmede 'Superhero', de binnenkort te verschijnen single die ook in de bioscoopfilm 'K3 en het Magische Medaillon' terug te horen is.

Speciaal ter gelegenheid van deze nieuwe CD geeft K3 op zondag 5 september a.s. om 12:00 uur een gratis optreden van ongeveer drie kwartier op het Schouwburgplein te Rotterdam. Dit optreden is voor iedereen vrij toegankelijk, maar aangezien op dezelfde dag ook de Wereldhavendagen plaatsvinden, wordt ten zeerste aangeraden om met het openbaar vervoer te komen.

Om het nog specialer te maken, is er in samenwerking met de TROS, BMG, Studio 100, Alles Kids Family Entertainment en raderboot De Majesteit een VIP cruise georganiseerd door de haven van Rotterdam. Samen met K3 varen 150 vippers richting het Schouwburgplein, alwaar K3 het gratis optreden zal geven. Toegang tot deze VIP cruise is uitsluitend te winnen via de TROS. Kijk daarvoor op www.dewereldismooi.nl of luister komende week naar De Gouden Uren op Radio 2.

K3 is al jarenlang verreweg de populairste meidengroep voor jonge kinderen. In de afgelopen vijf jaar wist K3 meer dan 3 miljoen CD's en DVD's te verkopen in de Benelux. Onlangs werd bekend gemaakt dat de groep tot tenminste 2007 heeft bijgetekend bij Studio 100.

27 aug 04 18:04