Ingezonden persbericht


Aan: Redactie Persberichten nieuwsbank


MTC Motovatie organiseert opnieuw een gezellige toertocht.

Zondag 5 september aanstaande organiseert MTC Motovatie uit Amstelveen opnieuw een motortoertocht. De rit is deze keer 200 kilometer lang en brengt de enthousiaste motorrijder langs een aantal mooie plaatsen van ons land.

Onder het motto "Naar het Oosten en weer terug" worden ook deze keer weer uitdagende wegen aangedaan. Vanaf Amstelveen gaan we via het Naarderbos en het Eemland naar Putten. Via Voorthuizen en Soest gaan we richting de Loosdrechtseplassen en gaan we via de Waver en Amstel weer terug naar Amstelveen.

Tussen 9.00 en 10.30 uur kan er worden gestart. Vanaf 9:30 uur zullen er voorrijders aanwezig zijn, om samen de rit mee te rijden. Deelname is mogelijk vanaf EUR 5,00 per persoon. Een ieder is welkom in het clubgebouw van MTC Motovatie in het KLM Sportcentrum aan het Wimbledonpark 2 te Amstelveen. Vanaf de A9 dient de afslag Ouderkerk aan de Amstel (afrit 4) te worden genomen. Vanaf hier staat de route naar de start aangegeven. Telefoonnummer clubgebouw: 06-10370900.

MTC Motovatie is een motor toerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. De club is bijzonder actief en heeft afgelopen jaar de titel toerkampioen van Nederland, zowel bij de clubs als individueel, behaald. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend. Daarbij zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag in groepsverband met een voorrijder een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrijd(st)er is welkom.

Meer informatie over de rit of de club:
Ben Padberg: 020 - 697 70 09
Milco Smit: 0251-25 16 61
Internet: www.motovatie.nl

Of kom eens langs op een van de clubavonden: elke vrijdag vanaf 20:00 uur in het KLM Sportcentrum aan het Wimbledonpark 2 te Amstelveen.

Amstelveen, 30 augustus 2004

Met sportieve groeten,
Milco Smit.
Bestuurslid P.R. van MTC Motovatie

MTC Motovatie
p/a Fr.van Assisielaan 35
1185 CE Amstelveen
E-mail: pr@motovatie.nl

Uw adres komt voor op de mailinglist van MTC Motovatie. Wijzigingen in e-mail adres s.v.p. doorgeven aan pr@motovatie.nl, dan blijft u gegarandeerd op de hoogte van onze activiteiten. Indien onze mailing niet meer gewenst is, dan graag even een berichtje aan p.r.motovatie@planet.nl en het adres wordt verwijderd.