Ingezonden persbericht

American Boulevard in Waterland Neeltje Jans op 5 september

VROUWENPOLDER, 20040902 -- Op zondag 5 september 2004 zal het mooie Zeeuwse landschap het decor zijn voor schitterende Harley-Davidsons, de mooiste Amerikaanse auto´s en andere Amerikaanse voertuigen die zich gaan presenteren tijdens AMERICAN BOULEVARD. Dit nieuwe evenement in attractiepark Waterland Neeltje Jans te Vrouwenpolder zal geheel in het teken staan van "the American Way of Life" en is dus voor iedere liefhebbers van blinkend chroom, ronkende motoren en een dagje lifestyle een absolute must!


PROGRAMMA
Vanaf 11.00 uur opent Waterland Neeltje Jans haar poorten voor de bezoekers. Op het programma staat o.a. live muziek, demonstraties western riding, linedancing, DJ´s met de beste muziek uit de sixties en seventies, een markt voor kleding, onderdelen en accessoires, een orkaanmachine, Dynojet nog veel meer. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een fantastisch dagje uit voor het hele gezin van te maken. Zelfs voor de allerkleinsten is er van alles te doen, van waterglijbanen tot en met een zeeleeuwenshow aan toe. En voor de volledigheid: een extra setje droge kleren voor je kroost is geen overbodige luxe....

RIDE OUT
Het Delta Chapter van de HOG heeft voor alle Harley-Davidson rijders een route uitgezet die zal voeren door het weidse Zeeuwse landschap. De stoet zal zich om 14.00 uur vanaf Neeltje Jans in beweging zetten, en leidt je gedurende ongeveer anderhalf uur langs de mooiste plekjes van het Zeeuwse landschap. Het Delta Chapter zal ook de begeleiding tijdens deze toertocht verzorgen.

DEELNAME AAN HET EVENEMENT
Iedere bezoeker die zijn American Car wil showen op het terrein van het evenement is van harte welkom. Ben jij in het bezit van zo´n speciaal voertuig waarvan je vindt dat iedereen hem moet zien, meld dit even bij aankomst en je ontvangt 2 polsbandjes waarmee je gratis toegang hebt tot het evenement.

Voor alle Harley-Davidson bezitters geldt, dat als je mee wilt doen met de BIGTWIN BEST BIKE COMPETITION en je komt door de inspectie van de jury dan ontvang ook jij 2 polsbandjes waarmee je gratis toegang hebt tot het evenement.

ENTREE (evenement + familliepark)
Volwassenen 12,50 euro
Kinderen 4 - 12 6,25 euro
Kinderen tot 4 jaar gratis

FOOD & DRINKS
Natuurlijk hoort bij een Amerikaanse party ook (veel) eten en drinken in "real American style", De BBQ ontbreekt niet en verder zijn de hot-dogs, hamburgers en andere lekkernijen goed vertegenwoordigd in een bijbehorende presentatie.

SPECIAL MOVIES
In het hoofdgebouw van Waterland Neeltje Jans kun je in één van de bioscoopzalen kijken naar uniek beeldmateriaal dat beschikbaar is gesteld door Harley-Davidson Benelux. Op het programma staan o.a. de officiële 100 jaar Harley-Davidson documentaire, de Barcelona Show en schitterende beelden van Craig Jones, de Buell rijder met onnavolgbare stunts. Dit unieke beeldmateriaal mag je zeker niet missen!


VERRASSING
Mochten de weergoden ons gunstig zijn gezind op 5 september, dan hebben we later in de middag nog een verrassing in petto. Veel kunnen we hierover niet zeggen, maar dat het weer hier een belangrijke rol in speelt willen we je niet onthouden. Wat het is? Wacht rustig af en laat je verrassen...




Ingezonden persbericht