BNN

MAANDAG 6 SEPTEMBER 2004

21.35- 22.25 uur op Ned. 2 BNN AT WORK 12 a t Aflevering: 1
Achtdelige reis/werkserie
Presentatie: Bridget, Katja, Eddy Zoëy en Patrick Lodiers

Katja en het huwelijk
Katja is de 'weddingplanner' van een van de grootste traditionele huwelijken van India. Dit betekent dagenlang feest, 5000 gasten en 500.000 dollar aan decor, eten, drinken en muziek. Minder traditioneel zijn de zogenaamde swayamvars, de Indiase versie van speeddating. Het enige verschil is dat je in India je familie meeneemt om de man of vrouw van je keuze te beoordelen.

Eddy op zoek naar bloed
Eddy gaat in eerste instantie als fotograaf werken voor 191 Magazine. Dit is een razend populair weekblad waarin foto's staan van de meest heftige ongelukken. Na deze macabere klus gaat Eddy meer op het idealistische pad. Maar ook nu dient hij zo snel mogelijk op de plaats van het ongeluk te zijn. Hij wordt namelijk ambulancebroeder.

Na het krokodillen verzorgen en kameelracen in Australië, het houthakken en ijsduiken in Canada, het modderworstelen en pornofilms inspreken in Europa en honkballen en het zoeken van de roots van reggae in de Caribbean gaan de BNNers nu aan de slag in Azië. Zo gaat Bridget aan de slag in Japan, steekt Katja de handen uit de mouwen in India, zoekt Eddy werk in Thailand en Patrick onderzoekt of in het communistische China nog een baan voor hem te vinden is.

BNN
Postbus 646
1200 AP Hilversum
tel.035-6268913
fax. 035-6555322
marion.van.dam@bnn.nl