Dienstenbond CNV

Open inloop voor werkzoekende leden

19-08-2004

CNV Dienstenbond organiseert op maandag 6 september een Open inloop voor werkzoekende leden. Tussen 9 en 12 uur worden in het districtskantoor in Drachten verschillende vormen van dienstverlening in het kader van het zoeken naar werk aangeboden. Daarbij moet worden gedacht aan het beoordelen van sollicitatiebrieven, hulp bij voorbereiding op een arbeidsvoorwaardengesprek en voorlichting over opleidingen die via het CNV gevolgd kunnen worden.

Verder zijn er rechtshulpverleners aanwezig die inkomensvragen beantwoorden en bestuurders van de Dienstenbond die werkzoekenden individueel te woord staan. Er zullen verschillende computers aanwezig zijn die zijn aangesloten op het internet. Leden kunnen worden geholpen bij het zoeken naar vacatures. Uiteraard is ook KANS aanwezig. Deskundigen van dit adviesbureau voor loopbaan en functioneren staan klaar voor het helpen bij solliciteren, het trainen in sollicitatiegesprekken en het geven van advies op het gebied van loopbaanoriëntatie.

Werkzoekende leden die in de regio Groningen, Friesland, Drenthe wonen hebben al een uitnodiging voor de Open inloop ontvangen.

Leden die buiten deze regio wonen zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Klik hier voor een routebeschrijving