Gemeente Krimpen aan den IJssel


Wat wilt u zien langs de Hollandsche IJssel?
Een picknickplaats, een oeverbos, een park, een wandelpad of het weidse uitzicht over het water? Hoe moeten de oevers er langs de Hollandsche IJssel uitzien? Tijdens twee bijeenkomsten kunt u meepraten. In een openbaar gesprek wisselen het Projectteam Hollandsche IJssel en betrokkenen bij dit project met u van gedachten over het mogelijke groene gebruik van de oeverzones Baai van Krimpen in Krimpen aan den IJssel en Loswal III in Capelle aan den IJssel. Ook kunnen er vragen worden gesteld over de sanering van de waterbodem die op beide plaatsen is uitgevoerd. Op de kaart ziet u waar deze plaatsen langs de rivier liggen.

Over de Baai van Krimpen:

6 september om 20.00 uur, Raadhuisplein 2, raadhuis Krimpen aan den IJssel

Over Loswal III:

7 september om 20.00 uur, Rivierweg 111, gemeentehuis Capelle aan den IJssel

U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn!

Het groen herinrichten (of juist niet herinrichten) van de Baai van Krimpen en Loswal III is een onderdeel van het Project Hollandsche IJssel en het Europese samenwerkingsverband Artery. In het Project Hollandsche IJssel werken 13 overheden samen aan het schoner en mooier maken van de rivier en haar oevers. In Artery werken 5 regios in Noordwest Europa aan de toekomst van hun rivierlandschappen.

Voor informatie kunt u terecht bij het projectteam (T: 070 4416467). Surft u ook eens naar www.schonermooier.nl of www.artery.eu.com

Krimpen aan den IJssel