Gemeente Zwolle

Mastenbroekerbrug 6 tot en met 10 september 2004 gestremd

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 september 2004 vinden er inspectiewerkzaamheden plaats aan de tuidraden van de Mastenbroekerbrug.Dit betekent dat de brug overdag tussen 08.00 en 18.00 uur gestremd is voor al het verkeer, dus ook voor fietsers en voetgangers. s Avonds en s nachts is de brug normaal begaanbaar.

De Mastenbroekerbrug is de eerste brug in Zwolle met tuidraden. Inspectie van de tuidraden (die eens in de vijf jaar moet worden uitgevoerd) is dus nieuw voor de gemeente Zwolle. De gemeente maakt daarom dankbaar gebruik van het aanbod van de dienst gemeentewerken Rotterdam om deze eerste inspectie te begeleiden. De medewerkers van de gemeente Zwolle leren op die wijze op welke wijze de inspectie van de tuidraden dient te worden uitgevoerd.

Tijdens de werkzaamheden wordt een hoogwerker gebruikt. In verband met de veiligheid voor de weggebruikers is de Mastenbroekerbrug daarom, naast gemotoriseerd verkeer, ook voor fietsers en voetgangers gestremd. Zij kunnen gebruik maken van de Twistvlietbrug. Gemotoriseerd verkeer wordt door middel van borden omgeleid via de Voorsterweg.

Onvoorziene omstandigheden en bijzondere weersomstandigheden kunnen een wijziging in de planning noodzakelijk maken.


---