Gemeente Bladel


Commissie voor bezwaarschriften

Openbare hoorzittingen

Op maandag 6 september 2004 houdt de commissie in het gemeentehuis te Bladel de volgende openbare hoorzittingen in verband met ingekomen bezwaarschriften.

Aanvang 13:30 uur

Bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 24 juni 2004 waarbij met toepassing van artikel 6, lid
1 paragraaf II van het bestemmingsplan "Stokekkers" vrijstelling wordt verleend, alsmede bouwvergunning, aan Woningstichting de Zaligheden te Eersel voor het oprichten van 8 starterswoningen aan Het Kaar te Hapert.

Aanvang 14:15 uur

Bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 28 juni 2004 waarbij bouwvergunning voor het oprichten van een tuinhuisje op het perceel Stijn Streuvelslaan 9 te Bladel is geweigerd.

Aanvang 14:45 uur

Bezwaarschrift tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 29 juni 2004 waarbij op het verzoek om informatie ingevolge de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) van Stichting ABS is beslist.

Aanvang 15:15 uur

Bezwaarschriften tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 1 juni 2004 waarbij kapvergunning wordt verleend aan Zuid Molenhof BV te Bladel voor het kappen van diverse bomen onder oplegging van een herplantplicht.


---