Gemeente Alphen-Chaam


Nieuwsberichten

02-09-2004
Werk aan de weg

Ulvenhout AC
De gemeente gaat vanaf maandag 6 september 2004 onderhoud aan de elementenverharding van de Cauwelaerseweg aan de zijde van de Annevillelaan uitvoeren.

Werkzaamheden
De rijbaan van de Cauwelaerseweg wordt opnieuw bestraat en waar het nodig is worden de boomwortels verwijderd welke de oneffenheden in de rijbaan veroorzaken. Op maandag 6 september 2004 wordt gestart nabij Cauwelaerseweg 8 en er wordt in de richting van de Annevillelaan gewerkt. In de loop van de week wordt mogelijk ook gestart ter hoogte van Cauwelaerseweg 24 om vanuit daar in de richting van de kruising ter hoogte van Cauwelaerseweg 23 te werken.

Gelijktijdig met deze onderhoudsmaatregelen wordt het gebied Annevillelaan, Cauwelearseweg, Geersbroekseweg en Valkenburgseweg ingericht en aangeduid als 60-km/h-zone conform de uitgangspunten van Duurzaam Veilig. Hiervoor worden binnen het gebied de voorrangsregelingen opgeheven en worden plateaudrempels aangebracht op de kruising van de Cauwelaerseweg met de Annevillelaan, op de kruising nabij Cauwelaerseweg 16 en 23 en nabij de aansluiting van de Geersbroekseweg op de Chaamseweg. Met de werkzaamheden aan de plateaudrempel nabij de aansluiting van de Geersbroekseweg op de Chaamseweg wordt op maandag 13 september 2004 gestart.

Als het weer meewerkt zullen de werkzaamheden op 8 oktober 2004 gereed zijn.

Medewerking
Om de werkzaamheden veilig, snel en kwalitatief goed uit te kunnen voeren vraagt de gemeente uw medewerking. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is het niet mogelijk om het werkvak met de auto te passeren. U wordt dan ook verzocht uw auto op een zodanige locatie te parkeren, bijvoorbeeld aan de Annevillelaan, zodat u tijdens de werkuren van de aannemer, op werkdagen tussen 7:30 en 16:30, het werkvak niet hoeft te passeren en u de werkzaamheden niet hindert. Buiten de werkuren van de aannemer zijn de woningen met de auto, zij het soms door het zand, bereikbaar. De Cauwelaerseweg is altijd voor de hulpdiensten bereikbaar.

Bereikbaarheid
Tijdens de werkzaamheden aan de plateaudrempels op de kruising van de Cauwelaerseweg met de Annevillelaan en nabij de aansluiting van de Geersbroekseweg op de Chaamseweg wordt een omleidingsroute voor het doorgaande verkeer aangebracht .

Ophalen huisvuil
Op het moment dat de werkzaamheden worden uitgevoerd wordt u verzocht om uw huisvuil op een locatie aan te bieden waar de vuilnisauto kan komen. Mocht het inzamelen van het huisvuil onverhoopt fout gaan dan kunt u dit melden bij mevrouw L. Voermans op telefoonnummer 013-5086666.

Dagelijks toezicht
De heer L. Knippels is belast met het dagelijks toezicht op de werkzaamheden. Hij is eveneens te bereiken op telefoonnummer 013-5086666.