Roto Smeets de Boer NV

PLANTIJNCASPARIE DRAAGT ACTIVITEITEN TELESERVICES OVER AAN AD HOC

PlantijnCasparie Holding B.V. en Ad Hoc Groep B.V. hebben overeenstemming bereikt over de overdracht van de bedrijfsactiviteiten van PlantijnCasparie Teleservices B.V. aan Ad Hoc Sales Support B.V. met terugwerkende kracht per 1 september 2004. PlantijnCasparie Teleservices realiseerde in 2003 met 15 medewerkers een omzet van Euro 1,8 mln. De desinvestering past in de strategie van PlantijnCasparie gericht op concentratie van activiteiten in productdienstverlening op het gebied van pre-publishing, grootschalig vellendrukken en direct marketing.

De Ad Hoc Groep is gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van telemarketing. Naast een eigen callcenter in Alphen aan den Rijn beheert Ad Hoc Groep callcenters op locatie en worden diensten op het gebied van training en consultancy geleverd. Vertegenwoordigend overleg en SER zijn geïnformeerd.

Hilversum, 6 september 2004
ROTO SMEETS DE BOER NV
Raad van Bestuur

Voor nadere informatie:
RSDB : Markus Bos / Leo van Gelder, tel. 035 - 625 86 00

Profiel
Roto Smeets De Boer NV - RSDB - is opgenomen in de notering van Euronext als NextPrime onderneming met Amsterdam als marktingang. RSDB is een organisatie van dienstverlenende ondernemingen die de communicatie-uitingen van haar opdrachtgevers - met toegevoegde waarde - omzet in gedrukte en multi-mediale producties. Deze ondernemingen zijn ondergebracht in 3 merken: Roto Smeets ­ grootschalige productie van tijdschriften, postordercatalogi en promotioneel drukwerk ­ met vestigingen in 7 landen in Noordwest-Europa; PlantijnCasparie ­ pre-publishing, drukwerk en direct marketing ­ met 20 vestigingen in Nederland en Media Partners ­ internationale publishing services ­ met vestigingen in 3 Europese landen.

RSDB : www.rsdb.com
Roto Smeets : www.rotosmeets.com
PlantijnCasparie : www.plantijncasparie.nl
Media Partners : www.mediapartners.nl


+++++++++++++++++++++++++++++++