AutoRai

6-9-2004

Opel Tigra TwinTop voor Summer of Happiness-ambassadeur

In de populaire badplaats Bloemendaal reikte Veronica-presentatrice Jorinde Moll op 31 augustus de hoofdprijs uit aan de winnaar van de door Veronica en Opel georganiseerde Summer of Happiness Internet-promotie.

De 27-jarige Ruud Hendrikx uit Venlo viel dit geluk ten deel. Hij verspreidde de afgelopen zeven weken de meeste e-mails met geluksboodschappen en verzekerde zich hierdoor van de gloednieuwe Opel Tigra TwinTop én de titel Summer of Happiness-ambassadeur.

In de afgelopen zeven weken hebben vele duizenden deelnemers via de speciaal in het leven geroepen site www.summerofhappines.nl gezorgd voor een e-mail-explosie van bijna 300.000 Happy Thoughts. Naast vele andere zonnige prijzen, waaronder een ballonvaart bij zonsopgang en een cruisediner bij zonsondergang was er als grote klapper de hoofdprijs, de nieuwe Tigra TwinTop. Uiteindelijk bleek Ruud Hendrikx de grote winnaar. Op geheel eigen wijze mobiliseerde hij zijn hele omgeving en verspreidde een onvoorstelbare hoeveelheid Happiness. Hij stuurde niet alleen Happy Thoughts, maar verspreidde het geluk ook nog eens met zijn eigen Summer of Happiness rozen. En als klap op de vuurpijl gaf hij ook nog eens de door hem gewonnen weekprijs weg aan de Cliniclowns.

Hendrikx ontving de sleutels van de Tigra TwinTop uit handen van Jorinde Moll, die sinds begin juli het TV-programma Summer of Happiness presenteerde bij Veronica. Ook in dit programma stonden boodschappen van geluk centraal; de kersverse winnaar zal de komende maanden als boodschapper van geluk, net als de Veronica-presentatrice ervaren dat happiness en de Tigra TwinTop uitstekend samengaan.

De Opel Tigra TwinTop is een cabrio en coupe in één, die vanaf begin oktober bij de Nederlandse Opel-dealers in de showroom zal staan. Met de nieuwe Tigra TwinTop presenteert Opel een compacte tweezitter met een elektrohydraulische stalen kap, die met één druk op de knop volautomatisch opent en sluit. De dynamische en de veelzijdige Tigra biedt zowel het genot van open rijden als de prestaties van een coupé. De Opel Tigra TwinTop werd door een onafhankelijke jury verkozen tot Cabrio van het Jaar 2004 en is vanaf heden te bestellen bij de Opel dealer vanaf 20.995,-