AutoRai

6-9-2004

Manager Fleetsales en Leasing Greenib Car benoemd

Peter Jorna is aangesteld als Manager Fleetsales & Leasing bij Hyundai-importeur Greenib Car, onderdeel van AutoBinck Holding N.V. Op
1 september is hij in dienst getreden. Peter Jorna brengt een flink stuk ervaring mee zo werkte hij voorheen in een soortgelijke functie bij de importeur van een groot Europees automerk.

Hij vertelt over zijn aanpak en werkzaamheden: De afdeling is actief bezig om de bestaande klantenkring in de fleet-, lease- en overheidsmarkt te vergroten. Een groep relaties benaderen we direct, andere via onze dealerorganisatie. Als merk staan we nu volop in the picture, dat helpt ons natuurlijk geweldig. De nieuwe Tucson als verrassend alternatief in het C/D-segment maakt nogal wat los in de zakelijke markt. Door zijn perfecte prijsstelling bereikt hij een andere groep rijders dan de grotere Santa Fe. Dat schept kansen en andere modellen als de Getz, de Matrix, de Trajet en de Atos liften mee op het succes. Over enkele maanden kan Peter Jorna de nieuwe Sonata aan de relaties presenteren, waarmee het merk een sterke positie in het D-segment wil veroveren. De afdeling Fleesales & Leasing breidt op korte termijn uit, zodat we de kansen die we hebben ook optimaal kunnen benutten. Als merk heeft Hyundai steeds meer te bieden. Het is voor mij dan ook een mooi moment om in te stappen en verder te bouwen aan de zakelijke verkopen. Ik ben ervan overtuigd dat we de komende maanden Hyundai nadrukkelijk op de kaart van de zakelijke rijder kunnen zetten.