Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

6 september 2004

Nutricia gaat elektronisch leren via Threeships N@Tschool!

N.V. Nutricia heeft zich in het kader van het project Anders Leren afgelopen zomer georiënteerd op een leermanagement systeem (LMS). Hierbij werd gezocht naar een omgeving waarmee haar medewerkers op alle niveau s individueel of in groepsverband, efficiënt en vooral veilig elektronisch kunnen leren via het Internet/intranet, ongeacht tijd, plaats en tempo. Een belangrijk element is dat het leerproces van elke individuele medewerker begeleid en gevolgd kan worden. Op basis van een gedegen selectieproces heeft Nutricia besloten om Threeships N@Tschool! hiervoor in te zetten.

Project Anders Leren

N@Tschool! zal in het kader van het project Anders Leren worden ingezet voor medewerkers in zowel theoretische als praktische leertrajecten. In een later stadium zal N@Tschool! gebruikt worden om de functionele en persoonlijke competentieontwikkeling van de medewerkers te begeleiden naar optimale prestaties binnen hun vakgebied.

Nutricia wil op termijn werken aan een competentie gerichte opzet van de opleidingen waarmee een duidelijk beeld gecreëerd kan worden van de opleidingsgraad van haar medewerkers. Hierbij zal rekening worden gehouden met individuele leerprocessen, leerstijlen en eerder verworven competenties (EVC) van de medewerkers. De voortgang zal in een digitaal portfolio (DPF) worden geregistreerd.

Nutricia heeft juist hierom voor Threeships N@Tschool! gekozen. De elektronische leeromgeving biedt namelijk mogelijkheden om medewerkers, bij het verwerven van nieuwe competenties en vaardigheden, optimaal te begeleiden en te coachen.

Cor van Muiswinkel, coördinator opleidingen bij Nutricia: Threeships N@Tschool! is modulair opgebouwd en biedt een geïntegreerde oplossing. Het product zit onderwijskundig goed in elkaar en voldoet aan onze randvoorwaarden. E-learning zal in eerste instantie worden ingezet voor de opleiding van onze productiemedewerkers. Inmiddels is N@Tschool! geïnstalleerd en zullen koppelingen met onze administratie pakketten KSD en Beaufort binnenkort worden gerealiseerd.

N.V. Nutricia

N.V. Nutricia is een dochteronderneming van Koninklijke Numico. N.V. Nutricia is het productiebedrijf waar speciale klinische- en babyvoeding worden gemaakt waarmee de kwaliteit van het individuele leven in elke levensfase kan worden verhoogd. Nutricia is wereldwijd leverancier van babyvoeding, kindervoeding en klinische-voeding.

Three Ships enterprises

Three Ships enterprises is opgericht in 1996 en heeft momenteel 40 medewerkers. Het bedrijf richt zich sinds 2000 met de elektronische leeromgeving Threeships N@Tschool! op de e-learning markt voor onderwijsinstellingen (in het voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs), overheid en bedrijfsleven. Dit heeft geresulteerd in een snel uitgebreide klantenkring die het afgelopen jaar is gegroeid naar meer dan 70 klanten.

Informatie

Voor meer informatie over Three Ships enterprises of Threeships N@Tschool! kunt u onze website bezoeken of contact opnemen met:

Three Ships enterprises

Wouter Wickerhoff

Koert van Oosten

Bovendijk 137

3045 PC ROTTERDAM

Telefoon:

(010) 285 9966

Fax:

(010) 285 9933

E-mail:

pr@threeships.nl

Internet:

www.threeships.nl