Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Benno Mensing nieuwe Cable & Wireless Sales Director Enterprise Markets Benelux & Scandinavië

Mensing blijft tevens aan als Country Representative voor Cable & Wireless Nederland

Nieuwegein, 6 september 2004 - Cable & Wireless, een internationale telecommunicatie-leverancier, kondigt aan dat Benno Mensing tot Sales Director Enterprise Markets Benelux & Scandinavië is benoemd. Benno bouwde tijdens zijn jarenlange werkzaamheden in de internationale ICT-wereld een diepgewortelde ervaring op op het gebied van marketing en sales. Voor hij bij Cable & Wireless begon, was hij onder meer Vice-President Central Europe voor KPNQwest en Manager van de afdeling International Networks van ING Nederland. Daarvoor werkte hij bij Siemens en NCR Nederland.

In 2002 begon Benno bij Cable & Wireless als Sales Manager Benelux & Scandinavie. In deze functie stuurde hij het Carrier Services sales team aan in deze regio. Als Sales Director Enterprise Markets vervangt hij Bruno Desmet, die het bedrijf heeft verlaten. In zijn nieuwe rol zal Benno zich richten op de herpositionering en groei van Cable & Wireless als 'The leader in integrated comnmunications and computing infrastructure soluttions for business'. Hij is verantwoordelijk voor het Enterprise Markets salesteam in Benelux en Scandinavie en rapporteert aan Bruno Davoine, Vice-President voor Europa.

Benno Mensing: "Cable & Wireless is een internationale telecomleverancier die in Nederland grote klanten als Shell, Cisco, Fluor Daniel en Royal Haskoning bedient. Daarnaast zijn wij één van de grootste voice carriers in de wereld. Onze ambitie is om bedrijven te helpen met het realiseren van (ICT) kostenbesparingen, alsmede het verbeteren van arbeidsproductiviteit en connectiviteit. Wij streven ernaar om een leider te zijn in geïntegreerde communicatie en computerinfrastructuur-oplossingen voor de Enterprise Market. Hiervoor kunnen wij onze klanten helpen met het migreren van legacy services naar de IP omgeving en de evolutie van de bestaande netwerkdiensten efficiënt te managen. De vraag die wij bedrijven dikwijls stellen is: 'How integrated are you?'. Samen met het Benelux sales team wil ik de komende tijd deze ambities realiseren."

Benno blijft tevens zijn functie vervullen als Country Representative voor Nederland.

###

Over Cable & Wireless Integrate

Waar u ook bent op uw weg naar een uniforme communicatie, met Cable & Wireless kunt u de toekomst met vertrouwen tegemoet zien. Dankzij infrastructuren die uw flexibiliteit verhogen, innovatie toelaten en kosten besparen terwijl de complexiteit van uw geïnstalleerde systemen vermindert, zorgen de Cable & Wireless Integrate-oplossingen voor een ware transformatie binnen uw bedrijf.

Over Cable & Wireless

Cable & Wireless behoort tot de belangrijkste internationale communicatiebedrijven. Het levert spraak-, data- en IP (Internet Protocol)-diensten aan bedrijven. Daarnaast stelt het zijn diensten ook voor aan telecom-bedrijven, mobiele operators en leveranciers van inhoud, toepassingen en internetdiensten. Cable & Wireless is hoofdzakelijk actief in Groot-Brittannië, continentaal Europa, Azie, het Caraïbische gebied, Panama en het Midden-Oosten. Voor meer informatie over Cable & Wireless, bezoek www.cw.com/europe

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Cable & Wireless Bex*van der Schans
Eveline Verdonck (pr & local Marcoms Manager Benelux) Luuk Peters eveline.verdonck@cw.com lpeters@bvdspr.nlerhoevenven +32 (0)2 627 34 00 +31 (0)40 294 52 52

---- --