Politie Zuid-Holland-Zuid

06/09 Dordrecht en Zwijndrechtse Waard

06-09-2004 - Persberichten District I

ONGEVAL
HENDRIK-IDO-AMBACHT- Op de Graaf Willemlaan heeft er op zondag 5 september een aanrijding tussen twee personenautos plaats gevonden. Een 55-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht reed met zijn auto over de Waelneslaan. Op de kruising met de Graaf Willemlaan reed de man rechtdoor en verleende geen voorrang aan een andere auto. Een 49-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht die in deze auto zat, raakte gewond aan zijn ribben. Hij is naar het ziekenhuis overgebracht voor behandeling.

RIJDEN ONDER INVLOED
DORDRECHT- Een 49-jarige man uit Dordrecht is op zondag 5 september aangehouden. Dit gebeurde aan de Jacob Marisstraat. De man bleek tijdens een alcoholcontrole een alcoholpromillage van maar liefst 2,2 promille te hebben. De man is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Het rijbewijs van de man was al eerder dit jaar ingenomen omdat de man onder invloed van alcohol had gereden.

INBREKER AANGEHOUDEN
DORDRECHT- Een 19-jarige man uit Dordrecht is in de nacht van zondag op maandag 6 september aangehouden. De politie had een melding gekregen dat er bij een videotheek aan de s Heer Boeijenstraat was ingebroken. Er was een ruit ingegooid. Getuigen hadden iemand op een brommer zien weg rijden. Vermoedelijk had de inbreker zich verwond aan het glas want er werden bloed aangetroffen. De politieagenten zijn toen naar het ziekenhuis gegaan om de verdachte te zoeken. Hier werd de jongen aangetroffen. Na behandeling in het ziekenhuis is hij aangehouden meegenomen naar het politiebureau. De verdachte is ingesloten.