Politie Noord- en Oost Gelderland


. Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

. District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


6 september 2004


ALMEN - Inbraak kantine voetbalclub


Onbekenden hebben in de nacht van zaterdag op zondag ingebroken in de kantine van de voetbalvereniging aan de Binnenweg. De daders kwamen via een bovenlicht het gebouwtje binnen en doorzochten alle lades en kasten. De dieven namen een versterker mee. De politie stelt een onderzoek in.


ZUTPHEN - Onderzoek naar gewonde man


De politie stelt een onderzoek in naar de omstandigheden die hebben geleid tot de verwonding van een 35-jarige Zutphenaar. Diverse getuigen zagen de man zondagavond rond 20.00 uur op de Nieuwstad lopen en de aandacht trekken van de getuigen. De man was aan zijn hoofd gewond en bloedde hevig. Hij vroeg aan de getuigen of zij de politie wilden bellen. Een ambulance vervoerde de man naar het Spittaal en de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht.


VOORST - Schennispleger actief


Diverse omstanders zagen zondagmorgen op het Strand De Withagen een onbekende man die zich stond te bevredigen. Toen de omstanders naar de man liepen ging deze er snel vandoor. De getuigen lichtten de politie in die een onderzoek instelt.


TWELLO - Wielrenner gewond door val


Een wielrenner uit Andelst raakte zondagmiddag op de H. W. Iordensweg gewond door een valpartij. De man kwam rond 14.20 uur in een bocht ten val en klaagde over pijn aan zijn borst. Bovendien liep hij verwondingen aan een knie en elleboog op. Een ambulance vervoerde het slachtoffer naar het Geertruidenziekenhuis in Deventer.


LAREN - Man weigert naam op te geven


De politie heeft in de nacht van zondag op maandag op de Rengersweg een man aangehouden die weigerde zijn naam op te geven. De politie zag de man rond middernacht fietsen, zonder licht en niet op het fietspad maar op de rijbaan. De politie hield de man aan en hij was het niet eens met de bekeuringen die hij kreeg. Bovendien weigerde hij meermalen zijn naam te noemen. De politie bracht hem over naar het politiebureau in Lochem waar hij nog steeds weigerde te zeggen wie hij is. Het onderzoek gaat verder.


Einde berichten


Nadere informatie:


Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52


---- --