Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Overname NIAM-TMS door ISM eCompany

Uitbreiding dienstverlening ISM eCompany met e-learning suite EasyGenerator

Rotterdam, 6 september 2004 ISM eCompany, specialist op het gebied van e-business oplossingen, maakt vandaag de overname van e-learning specialist, NIAM-TMS uit Rijswijk bekend. Met deze laatste overname maakt ISM eCompany haar e-business portfolio door toevoeging van de e-learning suite EasyGenerator compleet. De activiteiten van NIAM-TMS worden voortgezet onder de naam ISM EasyGenerator, dat per 1 september vanuit het hoofdkantoor van ISM eCompany te Rotterdam opereert. Door de recente overnames van Codim Interactive Media, Ridit Business Software en nu NIAM-TMS is ISM eCompany uitgegroeid tot een full-service e-business organisatie waar 90 gedreven experts werken aan e-business en e-learning toepassingen, webapplicaties, intranet- en internetomgevingen en administratieve en logistieke backoffice-oplossingen.

NIAM-TMS heeft de afgelopen jaren zeer succesvolle e-learning oplossingen gerealiseerd op basis van de door hun ontwikkelde EasyGenerator-suite voor onder meer Dixons, TUI Nederland, Philips, Ikea, Heineken, ECT en Cito , aldus Karel van der Woude, managing partner ISM eCompany. Dankzij de combinatie van de specifieke expertise van ISM eCompany en de e-learning know-how van NIAM-TMS zijn wij in staat binnen ons product- en dienstenaanbod effectieve e-learning oplossingen voor training en opleiding van personeel via nieuwe media een duidelijke plek te geven.

EasyGenerator maakt het mogelijk om snel informatie over te dragen en de resultaten te rapporteren. Hierdoor wordt kennisoverdracht meetbaar en kan het opgenomen worden als een vast onderdeel van de managementrapportage, besluit Herre Rost van Tonningen, directeur ISM Easygenerator.

Over ISM eCompany

ISM eCompany, actief sinds 1992, is een Nederlandse organisatie gespecialiseerd in resultaatgerichte e-business oplossingen. Binnen deze full-service organisatie werken 90 experts aan e-business en e-learning toepassingen, webapplicaties, intranet- en internetomgevingen en administratieve en logistieke backoffice-oplossingen. Toepassing van de ISM eCompany oplossingen resulteert in meer omzet, kennisoverdracht, een hoger serviceniveau en verbetering van de efficiency. ISM eCompany is Certified Microsoft Partner. De oplossingen van ISM eCompany worden gebruikt bij gerenommeerde organisaties zoals Free Record Shop, Neckermann Business Services, Boekhandelsgroep Nederland, Vitae, Toyota Industrial Equipment, Liebherr Nederland, KPMG, Essent, Shell, Amstel, Bruna en Kruidvat. Meer informatie vindt u op www.ism.nl