Politiebond ACP

Waarom acties?

Er wordt volop gecommuniceerd: Nederland verdient beter! En om dit te bereiken vinden er overal acties plaats. In september, in oktober en wie weet ook daarna. Wat is er dan precies aan de hand in Nederland? En wat betekent dat voor politie ambtenaren? Heeft actie eigenlijk wel zin?

Het is logisch dat u soms door alle berichtgeving in de media en proefbalonnen van het kabinet de draad kwijt bent. Er spelen zoveel onderwerpen op hetzelfde moment! Wij willen u graag uitleggen wát er speelt en hoe de verslechteringen die het kabinet voor ons allemaal in petto heeft effect hebben in uw leven.

Daarom hebben de politiebonden gezamenlijk besloten om elk korps in het land te bezoeken. Dit gaat gebeuren in de week van 13 tot en met 17 september. De voorzitters en andere bestuurders van de vier bonden zullen in tweetallen de regio´s aandoen. Klik hier voor het schema, zodat u ziet wie op welke datum in uw regio zal zijn. Houd de berichtgeving in de regio in de gaten voor de exacte locatie van deze bijeenkomsten!