Persberichten regio maandag

's-Hertogenbosch 06-09-2004 - .

District Den Bosch

PALINGDIEF

's-Hertogenbosch - In een supermarkt aan het winkelcentrum Arena is maandagmiddag een 39 jarige inwoner van 's-Hertogenbosch aangehouden. De man had 17 pakken paling met een totale waarde van bijna 57 euro weggenomen maar werd door de bedrijfsbeveiliging betrapt. De paling is terug gegeven een de eigenaar en tegen de verdachte is proces-verbaal opgemaakt.

VERDOVENDE MIDDELEN

's-Hertogenbosch - Zondagavond is op de Plevierstraat in zijn woonplaats 's-Hertogenbosch een 22 jarige man aangehouden. In zijn auto alsmede in de woning waar verdachte verblijft zijn harddrugs en softdrugs aangetroffen.

GESIGNALEERD

's-Hertogenbosch - Zondagmiddag is op de Kooikersweg een 35 jarige man uit Tilburg aangehouden. Van de man was bekend dat hij geen rijbewijs had. Toen agenten hem zagen wegrijden in de personenauto werd hij aangehouden. De auto waarin hij reed was ook niet gekeurd. Bij controle van zijn naamsgegevens bleek dat hij nog 55 dagen straf moest ondergaan en dat hij nog gezocht werd door de politie in Oss terzake het doorrijden na een verkeersongeval in Oss op 4 september.

ALCOHOL IN HET VERKEER

's-Hertogenbosch - Zondagavond is tegen twee automobilisten proces-verbaal opgemaakt omdat zij onder invloed van alcoholhoudende drank aan het verkeer deelnamen. Een 27 jarige man uit Drunen reed over de Vlijmenseweg en kreeg een rijverbod voor de duur van 2 uur. Een 49 jarige man uit Beneden Leeuwen reed over de Orthenseweg en kreeg een rijverbod voor de duur van 5 uur.

District Aa en Dommel

RIJBEWIJS INGEVORDERD

Helvoirt - Zondagavond is van een 22 jarige Pool het rijbewijs ingevorderd. De man reed met zijn auto over de Helvoirtseweg en verkeerde behoorlijk onder invloed van alcoholhoudende drank.

GEWONDE BIJ ONGEVAL

Liempde - Zondagmiddag is een 81 jarige fietser uit Eindhoven ten gevolge van een verkeersongeval gewond geraakt en met hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis in zijn woonplaats. De man reed over de Bestseweg komende uit de richting van Sint Oedenrode. In een bocht naar het Hollands Diep kwam hij in aanraking met een 67 jarige bromfietser die op dezelfde weg en in dezelfde richting reed. De fietser kwam daarbij ten val.

GEWONDEN BIJ ONGEVAL

Boxtel - Zondagmiddag verloor een 22 jarige automobilist uit Boxtel op de Beneluxlaan de macht over het stuur en vloog ter hoogte van Dommeloord uit de bocht. Hij botste tegen een lichtmast. Zowel de bestuurder als een 17 jarige inzittende uit Boxtel raakten gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd.

DISTRICT DE LEIJGRAAF

TE VEEL GEDRONKEN

Veghel Zondagavond is een 47-jarige automobilist uit Veghel aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol op De Leest in Veghel. Uit een blaastest bleek dat de man te veel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 1 uur en een bekeuring van 220 Euro.

DISTRICT MAASLAND

AUTOMOBILIST RIJDT TEGEN LANTAARNPAAL

Geffen In de nacht van zondag op maandag is een 26-jarige automobilist uit Nuland op de Kloosterstraat in Geffen uit de bocht gevolgen en tegen een lantaarnpaal beland. De bestuurder is naar het Bernhoven Ziekenhuis in Oss gebracht met vermoedelijk een hersenschudding. De auto had flinke schade aan de voorzijde en is weggesleept.

ONGEVAL MET BESTUURDER ONDER INVLOED

Heesch Zondagavond is een 31-jarige bestuurder van een bestelbus uit Heesch aangehouden op de Bosschebaan in Heesch voor rijden onder invloed van alcohol. De bestuurder was betrokken bij een ongeval bij een wegversmalling op de Bosschebaan in Heesch, waarbij een 29-jarige automobilist licht gewond raakte.

De 31-jarige bestuurder van een bestelbusje reed op de Bosschebaan uit de richting van Vinkel. De 29-jarige automobilist kwam van de andere kant en had voorrang bij de wegversmalling, maar kreeg geen voorrang. Hierdoor ontstond een aanrijding, waarbij de automobilist nekklachten en pijn aan zijn benen over hield. Hij is per ambulance naar ziekenhuis gebracht.

Uit een blaastest bleek dat de bestuurder van de bestelbus veel te veel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 6 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd. Uit een analyse van de remsporen van de bus blijkt dat de verdacht vermoedelijk te hard heeft gereden.

TE VEEL GEDRONKEN

Oss Zondagavond is 35-jarige automobiliste uit Oss op de Heihoeksingel in Oss aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol. Uit een blaastest bleek dat de vrouw te veel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van 3 uur en een proces-verbaal.