Ingezonden persbericht


ISM eCompany neemt EasyGenerator activiteiten NIAM-TMS over

Het is mij een genoegen u te informeren over de overname van de activiteiten van NIAM-TMS per 1 september 2004 door ISM eCompany uit Rotterdam.

NIAM-TMS, als e-learning specialist actief sinds begin jaren 90, heeft de afgelopen jaren zeer succesvol EasyGenerator® Suite ontwikkeld tot een internationaal kennismanagement, marketing en e-learning tool. Op basis hiervan zijn oplossingen gerealiseerd voor onder meer Dixons, Comet, Philips, IKEA, Heineken, ECT, Visa Card, DeLaRue, Océ, Novartis, Roche en TUI Nederland.

Voorbeelden van oplossingen zijn:

* Kennis- en verkoopmanagement voor de retail
* Internationale kennisoverdracht naar grote groepen verkopers
* Bedrijfsoptimalisatie

* VCA veiligheidstrainingen

* Product- en productietrainingen

* Management development programma's en cultuurverandering Een essentieel onderdeel van de kennisoverdracht is de mogelijkheid gedetailleerde en specifieke (management)informatie te kunnen leveren. Organisaties kunnen daarbij dankzij de zeer korte leercurve kiezen voor een optimaal proces voor zowel basis kennisoverdracht als snel wisselende kennisoverdracht.

Al geruime tijd waren wij ons er van bewust dat een solide en ervaren partner voorwaarde zou zijn voor maximale doorgroei van onze leidende positie in de interactieve kennisoverdracht via EasyGenerator® Suite. Wij zijn blij dat wij deze partner hebben gevonden in ISM eCompany.

ISM is een toonaangevende ontwikkelaar van e-business oplossingen en webapplicaties en heeft circa 75 gekwalificeerde specialisten in dienst. Tot haar klantenkring mag zij gerenommeerde organisaties als Heineken, Free Record Shop, Boekhandelsgroep Nederland, AS Watson, Bijenkorf, Essent, CSM, Bruna.nl, Vitae, DAF, 3VO, Stichting Vluchtelingen, Liebherr Nederland en Toyota Industrial Equipment rekenen. In 2003 werd ISM door Deloitte & Touche opgenomen in de "Fast 50", het overzicht van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland.

Door de combinatie van specifieke expertises van ISM eCompany en NIAM-TMS zijn wij in staat de kwaliteit van onze producten en diensten op het gebied van interactieve en gecontroleerde kennisoverdracht nog verder te verbeteren.

De activiteiten van NIAM-TMS worden voortgezet onder de naam ISM EasyGenerator. EasyGenerator® Suite zal vanuit deze organisatie worden geleverd en onderhouden. Voor u heeft de nieuwe situatie derhalve slechts positieve implicaties.

ISM Easygenerator opereert per heden vanaf het adres Schiekade 101 in Rotterdam en is te bereiken via het telefoonnummer 010-2436070 en e-mail info@easygenerator.com.

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben en zie uit naar een voortzetting van onze plezierige samenwerking.

Met vriendelijke groet,

ISM EasyGenerator

Ir. Herre Rost van Tonningen
Directeur

ISM EasyGenerator
Schiekade 101
3033 BG Rotterdam
The Netherlands

T + 31 10 243 60 70
F + 31 10 243 60 66
E info@easygenerator.com
I http://www.easygenerator.com