Gemeente Alkmaar


Rioleringswerkzaamheden Limmerhoek: belemmering Laat

Alkmaar, 1 september 2004

Maandag 6 en dinsdag 7 september zijn er werkzaamheden aan de riolering aan de Limmerhoek ter hoogte van de huisnummers 7 t/m 10. De nieuwbouw van 27 appartementen moet op de riolering worden aangesloten. De weg is gedurende deze twee dagen afgesloten voor autoverkeer. Hierdoor is dan ook de toegang tot de Laat via deze kant gestremd.
Dit heeft voornamelijk consequenties voor het vrachtverkeer ( bevoorrading met grote wagens); dit is vanaf de Limmerhoek niet mogelijk. Om de toegang van de andere zijde te vergemakkelijken blijft de beweegbare paal in de Laat ter hoogte van de Laat naar beneden gedurende deze twee dagen. Personenauto's kunnen de Laat via Verdronkenoord en Zoutstraat bereiken.

Verkeersoverlast Bergerweg
Het beton aan de onderkant van de Kwakelbrug in de Bergerweg wordt vervangen van maandag 6 september tot maandag 1 november 2004. Gedurende de werkzaamheden is er één rijbaan ter beschikking voor het verkeer van en naar Bergen ter hoogte van de brug. Het verkeer wordt ter plaatse met stoplichten geregeld. Halverwege de werkzaamheden wordt geruild van weghelft.


1 september 2004