Politie Zeeland


Z-8856-2004 Auto verplaatst na inbraak

In Aardenburg is afgelopen ingebroken in een personenauto die daarna een paar honderd meter werd verplaatst.
De eigenaar had zijn auto vrijdagavond rond 19.00 uur geparkeerd in het Verloren Kostje. Toen hij maandagmorgen bij zijn auto kwam bleek deze niet meer op dezelfde plaats te staan maar stond de auto een paar honderd meter verderop.
Vervolgens bleek dat er in de auto was ingebroken en dat er visspullen t.w.v. een paar honderd euro uit de auto waren verdwenen. Braakschade is niet bekend.


O-8857-2004 Brand in leegstaand pand
In een leegstaand pand aan de Molenstraat in Bruinisse is maandagmiddag brand ontdekt.
Bleek dat op de 1e verdieping van het pand een smeulend brandje was ontstaan tussen het dak en de plafondplaten. Verder bleek dat er op een aantal andere plaatsen ook kleine brandjes waren. De brandjes werden door de brandweer gedoofd.


O-8858-2004 Motorrijder breekt pols na uitwijken
Een 42-jarige motorrijder uit de gemeente Veere is maandagmiddag ten val gekomen nadat hij moest uitwijken voor een vrachtauto. De motorrijder is met een gebroken pols overgebracht naar het ziekenhuis.
Op de kruising Noordzakweg/Nieuwe Rijksweg in 's Heer Arendskerke kreeg de motorrijder geen voorrang van een 37-jarige vrachtwagenchauffeur uit Heinkenszand. Om een aanrijding te voorkomen week de motorrijder uit waardoor hij ten val kwam tegen een ANWB-wegwijzer. De motor raakte aan de rechterzijde geheel beschadigd.


W-8859-2004 Kop/staartbotsing
Op de Torenweg te Middelburg zijn maandagmiddag rond 16.45 uur een personenauto en een bedrijfsauto met elkaar in botsing gekomen.
Een 25-jarige Middelburgse automobiliste kon niet meer op tijd remmen toen de bedrijfsauto voor haar, bestuurd door een 43-jarige Vlissingse, moest stoppen voor het verkeer. De 43-jarige bestuurster en een 25-jarige inzittende werden met nek- en rugklachten voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.





Politie Zeeland