Ingezonden persbericht


Persuitnodiging

Totaalvakbeurs voor sport, spel en ruimte Scope in Arnhem

Scope van 7 tot en met 9 september

Scope, de totaalvakbeurs voor sport, spel en ruime vindt voor het eerst plaats in 2004. Voorheen was de vakbeurs een thematisch onderdeel van de succesvolle Demo-Dagen, maar gaat nu als zelfstandig 'zusje' verder in de even jaren. De oneven jaren zijn gereserveerd voor de Demo-Dagen, zoals die werd georganiseerd in 2003.

Op dinsdag 7 september a.s. wordt op de vakbeurs Scope de Richard Huberts InnovatiePrijs 2004 uitgereikt voor het meest innovatieve product of dienst. De prijs, vernoemd naar de grondlegger van deze totaalvakbeurs, geldt als een toonaangevende onderscheiding voor productvernieuwing in deze markt. De inzendingen zijn inmiddels beoordeeld door een deskundige en onafhankelijke jury.

Van de elf aanmeldingen zijn er drie genomineerd voor de Richard Huberts InnovatiePrijs 2004: * GM Soil Meter van Grontmij
* Tennisforce van Oranjewoud
* Pionier van Speelwijzer
De prijs zal op de eerste beursdag uitgereikt worden, dinsdag 7 september a.s. van 12.30 uur tot 13.00 uur in de stand van LC in het LC-Paviljoen. Wij nodigen u hierbij uit aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Richard Huberts InnovatiePrijs. Tijdens de beursdagen kunt u van 09.30 uur tot 16.30 uur in het perscentrum in het beurssecretariaat terecht voor alle beursinformatie.

Indien u gebruik wenst te maken van de uitnodiging, verzoeken we u vriendelijk dit vóór 1 september door te gevan aan Kitty Potman, via kitty.potman@lc.nl. U ontvangt dan een perskaart en een parkeerkaart waarmee u kosteloos bij de ingang van het beursterrein kunt parkeren.


---

Scope, de totaalvakbeurs voor sport, spel en ruimte vindt 7, 8 en 9 september plaats op NSC Papendal in Arnhem. Scope wordt georganiseerd onder auspiciën van LC Nederlands instituut voor lokale Sport & Recreatie. LC Nederlands instituut voor lokale Sport & Recreatie spant zich in om de sport en recreatie hoog op de landelijke en politieke agenda te krijgen en te houden. Zij stemt landelijke (beleids)ontwikkelingen op elkaar af ten gunste van projecten op lokaal niveau. Daarvoor werkt zij samen met landelijke partners, zoals de ministeries van VWS, VROM en LNV en organisaties als NOC*NSF, VNG en NISB. De achterban van LC wordt gevormd door Nederlandse gemeenten en openbaar toegankelijke zwembaden.