Provincie Limburg

Ondernemend Limburg Jong zijn in Limburg Veilig leven in Limburg Ruimte voor Limburg Vitale wijken en kernen voor Limburg

Agenda algemeen

Agenda Provinciale Staten

Agenda Statencommissies

Vergaderschema 2004

Vergaderschema 2005

Agenda Statencommissies

Extra vergadering Statencommissies EOI en FAZ op 7 september Extra vergadering van de Statencommissie voor Economie, Onderwijs en Internationale Zaken én de Statencommissie voor Financiën en Algemene Zaken

Op dinsdag 7 september 2004 vergadert de Statencommissie voor Economie, Onderwijs en Internationale Zaken samen met de Statencommissie voor Financiën en Algemene Zaken vanaf 19.00 uur in de Statenzaal van het Gouvernement te Maastricht.

Deze vergadering zal geheel in het teken staan van Essent en het door de Minister van Economische Zaken voorgestelde beleid met betrekking tot de unbundling en privatisering van Essent.

De vergadering is openbaar. Iedereen kan de beraadslagingen volgen vanaf de publieke tribune.

Aan het begin van deze openbare vergadering kunnen burgers desgewenst over dit onderwerp inspreken. Sprekers dienen zich 24 uur vóór aanvang van de vergadering telefonisch te melden bij de commissiegriffier van de Statencommissie voor Economie, Onderwijs en Internationale Zaken, mevrouw van Haaren, telefoon (043) 389 70 84.

31-8-2004 15:58