Gemeente Haarlem


2 september 2004
sector Stedelijke Ontwikkeling


Gemeente Haarlem, college van burgemeester en wethouders

Persuitnodiging (Rectificatie)


Officiële start herstructurering RIDS-terrein

De gemeente Haarlem en Afvalzorg nodigen u uit om dinsdag 7 september aanwezig te zijn bij het officiële startsein van de herstructurering van het voormalige RIDS-terrein aan de noordkant van Bedrijvenpark Waarderpolder (ingang Kuipersweg, achter de Waarderweg).

Wethouder B.F. Martini (portefeuille Economische Zaken, Toerisme en Recreatie, Natuur en Landschap) zal om circa 16.00 uur de officiële handeling verrichten. Daarna is zij beschikbaar voor een toelichting en vragen.

De aanpak van het RIDS-terrein start met de sloop van het RIDS-gebouw waarna het terrein wordt gesaneerd. Met de sloop van het RIDS-gebouw en de sanering van het terrein, wordt een nieuwe stap gezet in de herstructurering van Bedrijvenpark Waarderpolder.

Het terrein wordt benut voor de toekomstige oeververbinding (Schoteroogbrug), maar ook voor het uit geven van grond aan bedrijven. Daarmee is het uitermate belangrijk voor de Haarlemse werkgelegenheid.


Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u contact opnemen met Steef de Looze van de gemeente Haarlem, telefoon 023-5113508, of met J. Ninaber van NV Afvalzorg Holding,
telefoon 023 - 5534534.


Colette Laddé, communicatieadviseur
023-5113581
cladde@haarlem.


---- --