Gemeente Den Helder

02-09-2004
De JAR gaat weer aan de slag!

De zomervakantie is voorbij en de meeste mensen gaan weer aan de slag: school, werk of andere activiteiten. Dat geldt ook voor de leden van de JongerenAdviesRaad (JAR). Er komen daarom weer JAR-activiteiten aan.
De 1e vergadering van de JAR vindt plaats op 7 september. Elke maand (zomermaanden juli en augustus uitgezonderd) komen de JAR-leden bijeen om de stand van zaken te bespreken.

02-09-2004 Een Hip Hop Event op 10 september in de Stadshal!

Opgezwolle DJ Edson B-Crew Mad Stylez DJ Serch MC-Battle Graffitiworkshop

Zijn jouw raps zo gevaarlijk dat je iedereen kunt battle-en? En heb jij de skills om een graffitipiece te maken? Of heb je altijd al een keertje willen dansen in het voormalig Reddingsmuseum? Dat kan allemaal!
Volgende week lees je hierover meer. Uitgebreide info over de Hip Hop Battle vind je op onze site, www.jardenhelder.nl. Meedoen aan de MC-Battle of de graffitiworkshop? Geef je op vóór 6 september via esthervanhemert@jeugdraad.nl. Laat je stem horen!

Verder houden we ons bezig met de voorbereiding van een uitwisseling en een JAR-promotietour langs de scholen (JAR on School). Jongerenhuisvesting, evaluatie horecaconvenant, Stadshart, activiteitenplan: het komt allemaal aan de orde bij de JAR! Houd jij de JAR goed in de gaten? Dan houden wij Den Helder in de gaten!

Heb je ons wat te melden? Laat het ons weten via onze site of mail. Natuurlijk kan je ook langskomen op een van onze vergaderingen, die van 7 september bijvoorbeeld! Wil je de agenda hiervan weten? Surf naar onze site en houd deze pagina in de gaten.

Tot ziens of horens,

Gesine Oudekerk, voorzitter JAR Den Helder