Gemeente Enschede

Gedeputeerde Staten op bezoek in Enschede


Enschede, 03-09-2004

Het college van Gedeputeerde Staten (GS) van de provincie Overijssel brengt op dinsdag 7 september een werkbezoek aan Enschede. BenW van Enschede informeren GS over een aantal ontwikkelingen in, en plannen voor de stad en lichten deze hier en daar op locatie toe. De nadruk ligt daarbij uiteraard op projecten en initiatieven waarbij de provincie een rol speelt.

Het werkbezoek start om 13.30 uur vanuit het Stadhuis (Langestraat 24) met een wandeling door de binnenstad onder leiding van wethouder E. Helder (o.a. stadsdeelwethouder binnenstad).

De degelatie vanuit GS bestaat uit Commissaris der Koningin G. Jansen en de gedeputeerden P. Jansen, J. Klaassen, J. Kristen, G.. Ranter en secretaris H. Timmerman. De gedeputeerden mevr. C.Abbenhues en Th. Rietkerk zijn dus niet bij het werkbezoek aanwezig. Het volledige college van B.en W. (Burgemeester J. Mans, de wethouders E. Helder, J. Goudt, R. Bleker, J. Hassink, T, de Weger en A. LeLoux en gemeentesecretaris A. van Gils) woont het werkbezoek bij.
---

Gepubliceerd op 03-09-2004 © Copyright gemeente Enschede Naar