Ingezonden persbericht


Persbericht

Executive briefing van Strategy Partners in het teken van Business Planning voor het jaar 2005

Driebergen, 7 september 2004 -- Strategy Partners organiseert op 21 oktober aanstaande de executive briefing 'Planning for 2005; Exploiting Market Reality' in het Planetarium Gaasperplas te Amsterdam ZO. Strategy Partners is gespecialiseerd in research- en adviesactiviteiten binnen de IT-marktsegmenten Content Management, Electronic Document en Output Management, Document en Content Capture, Customer Relationship Management (CRM), Enterprise Resource Planning (ERP), Knowledge Management (KM) en Business Process Outsourcing (BPO).

De bijeenkomst maakt voor (operationele) managers de zakelijke mogelijkheden en bedreigingen binnen de Nederlandse IT-markt inzichtelijk door onder andere concrete marktanalyses, positioneringsresearch en operationeel advies over de meest in het oog springende applicatiesegmenten. Managers kunnen hierdoor een optimale business planning maken voor 2005.

Specialisten van Strategy Partners gaan nader in op onderwerpen zoals: de belangrijkste applicatiemarkten en -kansen, technologie- en marktontwikkelingen, analyse van de Nederlandse markt en de impact van mergers en acquisities. De briefing is bedoeld voor managers die verantwoordelijk zijn voor het operationele resultaat van een divisie of onderneming, het selecteren van ondernemingen om geld in te investeren of partnerships mee aan te gaan of voor het nog beter aanscherpen van de sales- en marketingeffectiviteit.

Agenda-informatie
Titel: Planning for 2005; Exploiting Market Reality Datum: 21 oktober 2004, 09:30 - 16:30 uur
Locatie: Planetarium Gaasperplas te Amsterdam ZO Kosten: ¤ 625, - (inclusief catering en documentatiemateriaal) Aanmelding: www.eidoma.com Contactpersoon: EIDOMA BV - Hans Kaashoek, tel: 06 - 53 763 180

In Nederland wordt Strategy Partners vertegenwoordigd door: EIDOMA BV - J.F. Kaashoek, Willem van Abcoudelaan 11, 3971 AA Driebergen Tel: 06 - 53 763 180, fax: 0343 - 513 177, e-mail: jfkaashoek@eidoma.com

Over Strategy Partners
Strategy Partners is een innovatieve onderzoeksorganisatie met research- en adviesactiviteiten in specifieke segmenten van de IT-markt. Zij leveren resultaatgerichte, pragmatische en direct uitvoerbare adviezen die organisaties helpen oplossingen of systemen te verkrijgen en effectief in gebruik te nemen. De onderzoek- en adviesdiensten ondersteunen tevens bedrijven die betrokken zijn bij mergers/acquisities en strategische allianties. Voor IT-leveranciers, systeem integrators en aanbieders van diensten leveren zij cruciale go-to-market strategieën, actuele marktkwalificatie en -segmentatie en gedetailleerde analyse en informatie om de markten in Europa te bedienen en te benutten.

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Jakob Brons. Tel.: 055 - 366 30 34, e-mail: jakob@influx-pr.com (Ref: Pb0204)