Lekstroom, 11.30 uur

Utrecht 07-09-2004 - Nieuwsberichten district Lekstroom

Vrouw beroofd van haar tas

NIEUWEGEIN Maandagmiddag werd een vrouw in de tram ter hoogte van de Ratelaar beroofd van haar tas door drie verdachten.

De 23-jarige vrouw uit Utrecht wachtte rond 14.00 uur op de tram en zag drie jongemannen. Toen zij de tram instapte kwam het drietal om haar heen staan en ging er met haar tas vandoor. De politie zocht direct in de omgeving naar de daders, maar trof hen niet meer aan. Mensen die informatie over deze straatroof hebben, worden verzocht te bellen met de recherche van district Lekstroom via 0900 8844 (lokaal tarief).
Winkeldieven aangehouden

HOUTEN Na een zoektocht hield de politie maandagavond drie inwoners van Houten aan wegens winkeldiefstal.

Rond 19.20 uur kreeg de politie melding van de winkeldiefstal. Een medewerker van de winkel had de diefstal ontdekt en wilde de dieven aanhouden, maar de drie jongens vluchtten de wijk in. De politie zocht direct in de omgeving naar jongemannen met het opgegeven signalement. Bij de speurtocht werd ook een politiehond ingezet. Rond 19.30 uur hield de politie een 16- en 17-jarige jongen uit Houten aan en een kwartier later de andere jongeman. De 17- en 16-jarigen zijn ingesloten; de derde is vrijgelaten omdat hij niet bij de winkeldiefstal betrokken was.