Politie Zuid-Holland-Zuid

7/9 Hoeksche Waard

07-09-2004 - Persberichten district III

STOFFELIJK OVERSCHOT GEÏNDENTIFICEERD
S-GRAVENDEEL- Het stoffelijk overschot dat op maandagmiddag 23 augustus 2004 in de haven van s-Gravendeel werd aangetroffen, is geïdentificeerd. Een getuige die daar aan het werk was, zag het stoffelijk overschot drijven en waarschuwde de politie. Het Nederlands Forensisch Instituut heeft onderzoek verricht en aan de hand van DNA kunnen bepalen dat het stoffelijk overschot afkomstig is van een vermist persoon. Het betreft een man uit
s-Gravendeel die sinds december 2001 werd vermist. De politie sluit uit dat er sprake is geweest van een misdrijf.

SNELHEIDSCONTROLE
NUMANSDORP- de politie heeft op maandag 6 september een snelheidscontrole gehouden aan de Burgemeester de Zeeuwstraat. In totaal werden 553 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden er 22 te hard. De hoogste gemeten snelheid was 67 kilometer per uur.

JONGEN AANGEHOUDEN
NUMANSDORP De politie heeft op 7 september op de Bachstraat een 16-jarige jongen uit Numansdorp aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vernieling van een auto. Dit gebeurde op de Schubertstraat in Numansdorp begin aug ustus.Eenspoilerwerd afgebroken en diverse krassen werden aangebracht. De schade bedroeg bijna 1000 euro. De jongen wordt verhoord en de politie zet het onderzoek voort.

KIND AANGEREDEN
S-GRAVENDEEL- Een tweejarig jongetje uit s-Gravendeel is maandagavond 6 september op de Schenkeldijk aangereden door een bedrijfsauto. Het kind stond op de stoep en zag aan de overkant van de straat zijn moeder. Hij rende direct de straat over en de 53-jarige bestuurder van de bedrijfsauto uit Puttershoek kon hem niet meer ontwijken.. Het kind is naar het ziekenhuis gebracht. Het is nog niet bekend wat het letsel precies is.