Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Noordwest-Veluwe


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT NOORDWEST-VELUWE


7 september 2004


Onderwerp: overval op autohandelaar


Een 28-jarige autohandelaar uit Epe is vanmorgen in alle vroegte door twee onbekende mannen overvallen bij zijn bedrijf aan de Korte Blekersweg (bedrij-venterrein in Wissel) in de gemeente Epe. Het slachtoffer werd neergeslagen en de verdachten gingen er ondermeer met een onbekend geldbedrag vandoor.


Het slachtoffer bevond zich kort na 06.00 uur op zijn terrein om naar de automarkt in Utrecht te gaan toen hij door twee gemaskerde mannen met een hard voorwerp in elkaar werd geslagen. De verdachten gingen er vervolgens in een auto met een onbekend geldbedrag vandoor.


Het slachtoffer wist een buurtbewoner te alarmeren, waarna een ambulance en de politie werden gebeld. Het slachtoffer is met diverse verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.


De politie is direct een technisch- en buurtonderzoek gestart en uit de eerste verklaringen wordt geconcludeerd dat het waarschijnlijk om Nederlandse verdachten gaat.


De politie zoekt getuigen die rond het tijdstip een kleine donkerkleurige auto met grote snelheid in de (ruime) omgeving van Wissel hebben gezien en dit in verband brengen met de overval.


Men kan bellen met 0900 - 8844 of met Meld Misdaad Anoniem 0800 - 7000.


Einde bericht


Nadere informatie:

Politievoorlichter Anton de Ronde

055 - 548 60 52



---- --