2 WEG


Den Haag 7 september 2004

---

Gratis goed nieuws voor Jazz-Fusion liefhebbers

Het gebrekkige aanbod voor de Fusion Fan is eindelijk verrijkt met een internet plakplaats voor breedbanders, geserveerd door 2weg / onderneming in vorm uit den Haag.
Via www.2weg.nl kan je de klok rond doorklikken naar JazzRadio2, zo luister je dan toch nog via een streaming mp3 speler naar je favoriete Funky mengsels van Jazz, Latin en Rock.


---

Het North Sea Jazz Festival telde dit jaar 108.500 Jazz-vragende oren. Waar blijft na afloop het jazz aanbod?
Voor de harde kern Fusion liefhebbers nog geen handvol internet stations, waarvan de meeste mono, smalband of beide. Rede voor grafisch ontwerpbureau 2weg / onderneming in vorm hun 128kb kantoor-stream te delen met de wereld. Gratis luisteren naar bijvoorbeeld Yellow Jackets, Weather Report, Chick Corea, Steps Ahead, Miles Davis, John Scofield, Marcus Miller en meer. Alles bespeelbaar op cd kwaliteit met elke streaming mp3 speler.

JazzRadio2 speelt ze allemaal. Van de grondleggers van de Fusion begin jaren 70 to theden.FusionisdemixvanJazzenPopulaire (Rock)muziek, wordt na 30 jaar nog steeds uitgebouwd met invloeden van de Funk, Latin, Rock en Wereld muziek.

Nieuws en cd releases uit het Fusion-circuit staan op dit moment al op de site. In de toekomst gaat JazzRadio2 daar ook een activere rol in spelen:
Genre gerichte speellijsten;
e-nieuwsbrieven;
verzoeknummers;
gast Djs enzovoort.

JazzRadio2 heeft op dit moment een beperkte capaciteit, zoekt daarom weldoeners die willen investeren in extra bandbreedte om meer luisteraars te kunnen verwerken en toch gratis te blijven.

JazzRadio2 is dag- en nacht on-line 365 dagen per jaar en is te vinden op www.2weg.nl


---