Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

KUNST EN CULTUUR / MUZIEK / MEDIA

7 september 2004

Hilversum, 7 september 2004

Toazted.com vanaf nu wekelijks op KINK FM

KINK FM presenteert vanaf september wekelijks Toazted Radio! In samenwerking met s werelds grootste gratis MP3-interview-site duikt KINK FM wekelijks een uur lang diep in de hersenpan van grote artiesten. Iedere vrijdagavond van 23:00 tot 0:00 uur interviewt een gerenommeerde journalist een artiest die op dat moment hot is. Je hoort het interview en unieke muziek. Het gesprek met de artiest is bovendien altijd raw, uncut en uncensored.

Toazted.com, s werelds grootste en enige gratis MP3-interview-site, verwelkomde deze week de 750.000ste download. De site is inmiddels drie maanden in de lucht en heeft de grootste database ter wereld, met kwalitatief hoogstaande muziekinterviews. Van Timboektoe tot de Verenigde Staten weet de muziekliefhebber Toazted.com te vinden. Op de site staan meer dan 1000 interviews, ongemonteerd, ruw en niet gecensureerd, met artiesten als Metallica, Sheryl Crow, Rammstein, Slipknot, Van Halen en andere grootheden in alle muziekgenres.

Deze interviews zijn de afgelopen tien jaar opgenomen. Voor de muziekindustrie wordt Toazted.com, door het grote succes, steeds meer een welkome aanvulling op promotiemogelijkheden. Door de directe link van interviews met CD s en downloads is Toazted een nieuwe mogelijkheid om de aandacht van de liefhebber te vestigen op nieuwe releases. Wereldwijd! Voor liefhebbers van alle genres muziek is Toazted.com de plek om uitgebreid te luisteren naar visies, meningen en goede verhalen van hun favoriete artiest.

Het Toazted-team bestaat uit journalisten van gerenommeerde radio- en televisiestations en muziekbladen. Zij gaan vrijwel dagelijks op pad met als doel het doen van een uniek, interessant en breder interview dan de rest . Toazted.com staat sinds januari 2004 (de eerste maanden als test) online. In 2005 volgen, naast muziekinterviews, ook sport- en nieuwsinterviews.

De komende weken hoor je in Toazted Radio op KINK FM interviews met The Darkness, Danko Jones, Keane, Slipknot, Everlast, The Bloodhound Gang, White Stripes en Franz Ferdinand.

Toazted Radio: iedere vrijdagavond van 23:00 0:00 uur op KINK FM. Presentatie: Paul van der Vlist

KINK FM zendt 24 uur per dag alternatieve popmuziek uit. De zender is in heel Nederland te ontvangen via de kabel en wereldwijd via satelliet en internet. Voor meer informatie en kabelfrequenties van KINK FM kun je terecht op www.kinkfm.com

----------