BedrijfsautoRAI

07-09-2004

Twee nieuwe Scania R-serie voor J.P. Vis

Transportbedrijf J.P. Vis uit het Zuid-Hollandse Kwintsheul nam onlangs haar eerste nieuwe Scania R-serie vrachtautos in gebruik. De beide voorloopastrekkers, van het type Scania R 500 LA6X2/4MNA, zijn uitgerust met de nieuwe 500 pk/368 kW V8 motor en de luxueuze en comfortabele Topline cabine.

J.P.Vis is de eerste transporteur in het Westland die met de onlangs geĂŻntroduceerde Scania R-serie gaat rijden. De beide voertuigen zijn afgeleverd door de vestiging van Beers Bedrijfsauto te Honselersdijk.

Ruim 70 jaar geleden startte de heer J.P. Vis met het transport van groente naar de veilingen; met paard en wagen wel te verstaan. Anno 2004 staat het bedrijf een wagenpark van ruim 50 eenheden ter beschikking; speciaal ingericht voor geconditioneerd vervoer en luchtvracht. De met luchtvering uitgevoerde combinaties onderhouden het vervoer tussen alle belangrijke steden in Europa met de nadruk op Zweden. Bovendien verzorgt J.P. Vis, in samenwerking met het dochterbedrijf Revitransport, logistieke diensten voor de grote supermarktconcerns in Zweden. Het bedrijf biedt werk aan zon 65 medewerk(st)ers.

De jarenlange goede ervaring met zowel het merk Scania als met dealer Beers Bedrijfsauto is de belangrijkste drijfveer om wederom voor Scania te kiezen. De voertuigen bieden een grote betrouwbaarheid en zijn van oudsher een belangrijk visitekaartje van J.P. Vis.