Politie Gelderland-Midden

West Veluwe-Vallei

---

Barneveld, Gewijzigde openingstijden rond feestelijkheden
Publicatiedatum: 06-09-2004

Het politiebureau in Barneveld, dat is gevestigd in het nieuwe hulpverleningscentrum aan de Nijkerkerweg in Barneveld kent rond de feestelijkheden vanwege de opening iets gewijzigde openingstijden. Telefonisch blijft de politie gewoon bereikbaar, noodhulp wordt op de gebruikelijke manier uitgevoerd. Alleen de publieksopvang zal anders zijn dan gebruikelijk. De wijzigingen voor die publieksopvang op een rijtje.


- dinsdag 7 september : bureau vanaf 12.30 uur gesloten
- woensdag 8 september : bureau vanaf 16.00 uur gesloten
- donderdag 9 september : bureau vanaf 16.00 uur gesloten
- zaterdag 11 september : bureau de gehele dag gesloten

Op 7 september vindt de formele opening van het hulpverleningscentrum plaats. Er kan dan geen publieksopvang plaats vinden. Op woensdag en donderdag, 8 en 9 september zijn er inloopavonden voor alle belangstellenden. Vanzelfsprekend is iedereen daarbij van harte welkom, alleen kunnen we daarbij vanaf 16.00 uur niet langer de rust garanderen die nodig is om u fatsoenlijk te woord te staan. Onze servicebalie sluit op deze dagen dan ook vanaf genoemd tijdstip, hoewel andere deuren wagenwijd voor u open staan! Zaterdag 11 september hopen wij u allen te ontmoeten op de open dag. Ook dan is de servicebalie voor publiek gesloten. Maar met zo veel politie op de been moet het al gek gaan als u geen concrete afspraken over een vervolgbezoek kunt maken.

Als gezegd, telefonisch blijft de politie gewoon bereikbaar, ook op genoemde data en tijdstippen. Ook de noodhulp (inzet van politiecapaciteit bij calamiteiten en andere incidenten) zal gewoon worden uitgevoerd. Alleen de publieksopvang is op deze data enigszins beperkt.

Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden; district West-Veluwe Vallei Harry Munniksma
0318 688 221