Ingezonden persbericht

'Smart' voor de badkamer

Prijsbewust design van hoogstaande kwaliteit

VIANEN, 20040901 -- Met DUSCHOSmart biedt fabrikant Duscholux een nieuw, veelzijdig assortiment voor de badkamer. De serie bestaat uit douchewanden, baden en douchebakken. De term 'Smart' staat voor een aantrekkelijk design, slimme techniek én een uitstekende prijs/prestatieverhouding. Deze combinatie maakt van DUSCHOsmart een breed inzetbare serie voor een prijsbewust publiek met oog voor design en kwaliteit.


DUSCHOsmart douchewanden
De DUSCHOsmart douchewanden zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en tot in de details afgestemd op probleemloos functioneren. Dankzij het gepatenteerde LSO systeem kan de onderste geleiderail naar achteren worden gekanteld, waardoor de schuifpanelen loskomen. Grondig schoonmaken is daarmee kinderspel. Een slimme oplossing die zich in de dagelijkse praktijk als een echt pluspunt heeft bewezen. Een ander belangrijk detail is dat de schuifdeuren zijn voorzien van metalen, slijtvaste rollagers. De draaideuren zijn zowel naar binnen als naar buiten te openen. Ook qua design is er geen enkel compromis gesloten. De douchewand heeft een jong, elegant design met slanke profielen en een perfecte afwerking.

DUSCHOsmart is er in een groot aantal varianten en maatvoeringen: als schuifdeur in een nis, hoekinstap met schuifdeur, schuifdeur met verkort zijpaneel, round met schuifdeuren, draaideur in een nis, glijvouwdeur met zijpaneel en als pendeldeur met zijpaneel. De verkorte zijpanelen bieden een ideale oplossing, daar waar de douchewand direct naast het bad geplaatst wordt.

SMART-line baden en douchebakken
SMART-line is een nieuw, compleet programma van baden en douchebakken. De gunstige prijsstelling gaat niet ten koste van comfort. Integendeel zelfs: de baden bieden een uiterst royale diepte van 500mm. Daarmee is comfortabel genieten een vanzelfsprekendheid. De brede badrand biedt voldoende ruimte voor accessoires.

SMART-line biedt rechthoekige éénpersoonsbaden in vier maatvoeringen, een rechthoekig duobad, een zeshoekig bad, een ovaal bad en twee hoekbaden. Daarnaast biedt de serie twee ruimtebesparende baden, met een smallere voetzone. Met uitzondering van de ruimtebesparende modellen, zijn alle baden ook uit te voeren met drie verschillende whirlpoolsystemen: met bodemjets, met zijjets of met een combinatie van beide.

Grote keuze
Ook qua douchebakken biedt SMART-line fraai vormgegeven oplossingen. Alle douchebakken uit deze serie hebben een diepte van 50mm. De rechthoekige douchebakken met ronde douchezone, zijn er in vijf maatvoeringen. De kwartronde douchebak met ronde douchezone is er in drie maatvoeringen. En de Smart-line vijfhoekdouchebak, met een afgeronde douchezone, biedt een keuze uit twee maatvoeringen. Met zoveel keuzemogelijkheden en het frisse, eigentijdse design biedt deze serie voor elke wens de juiste oplossing. Alle baden en douchebakken zijn leverbaar in de kleuren wit, pergamon en manhattan.

Met de Smart producten heeft Duscholux haar 'instap' assortiment op een overtuigende wijze uitgebreid. De producten blinken uit in prijs/prestatie. Design, kwaliteit en comfort voor een aantrekkelijke prijs. Ter indicatie: douchewand leverbaar vanaf ¤ 381, bad vanaf ¤ 475 en douchebak vanaf ¤ 260 (incl. BTW).

Meer informatie op www.duscholux.nl




Ingezonden persbericht