BedrijfsautoRAI

17-08-2004

Mercedes prominent aanwezig op Carrosserie Vakdagen

Mercedes-Benz is dit jaar prominent aanwezig op de Carrosserie Vakdagen in Rijswijk van 8 t/m 10 september. Op de ruime en gastvrije stand van maar liefst 160 m² zal Mercedes-Benz aanwezig zijn om duizenden relaties uit de truck-, oplegger- en carrosseriebranche in een sfeervolle ambiance te ontvangen.

Bij de ontvangstruimte van de promotietrailer zijn de bedrijfswagenspecialisten aanwezig van de regionale, officiële Mercedes-Benz dealers MB Den Haag, ROGAM en L.I.A.M. Zij zullen informatie uitwisselen met de bezoekers van de Carrosserie Vakdagen over de specifieke transportoplossingen die Mercedes-Benz te bieden heeft.

Naast het uitgebreide dienstenpakket presenteert Mercedes-Benz op de stand ook het uitgebreide modellenprogramma van bedrijfswagens met geschikte oplossingen voor elke specifieke transportbehoefte.

Mercedes-Benz biedt als ervaren bedrijfswagenproducent een breed aanbod aan veelzijdige bestelwagens in de vorm van de Vaneo Van op grijs kenteken, de recentelijk vernieuwde Vito, de Sprinter en de Vario. Afhankelijk van inzet en wensen van de klant is daarbij keuze uit honderden varianten voor de meest efficiënte en rendabele inzet.

Op het gebied van vrachtwagens zijn er de Mercedes-Benz Atego-distributievoertuigen, de Axor voor het middellange afstandtransport en de Actros Truck of the Year 2004 voor internationale wegtransporten en voor de inzet in het bouwsegment. De aanwezige specialisten zijn graag bereid alle mogelijkheden uiteen te zetten. Mercedes-Benz is immers méér dan transport alleen!