Gemeente Houten



---

Wijkschouw met wethouder Joost van Oostrum

---

Tijdens de jaarlijks terugkerende wijkschouw fietst wethouder Joost van Oostrum op 8 september samen met enkele medewerkers van de afdeling Openbare Werken door de Hagen, de Weiden, de Velden en de Sloten. Op 15 september bekijkt de wethouder het centrum van Houten.

Woont u in een van deze wijken? Dan bent u van harte uitgenodigd om de wijkschouw bij te wonen en uw mening over uw wijk te geven. Voor deze wijkschouwen worden ook de politie, bewonersverenigingen en andere belanghebbende partijen uitgenodigd.

---

Om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van wonen en leven in Houten wordt er jaarlijks een wijkschouw in uw wijk gehouden. Het doel is om problemen vroegtijdig op te sporen en op te lossen en waar mogelijk preventieve maatregelen te treffen om knelpunten zoveel mogelijk te voorkomen. Ook dit jaar staan de wijkschouwen in het teken van het onderhoud van de openbare ruimte.

Woensdag 8 september: wijkschouw De Hagen, De Weiden, De Velden, De Sloten
Vanaf 18.30 uur staat de koffie klaar in sociaal-cultureel centrum De Grote Geer, Snoeksloot 62. Om 18.45 uur begint het programma met een korte terugblik op de schouw van vorig jaar en een route door de wijken. De route zal fietsend worden afgelegd. Het programma duurt tot uiterlijk 22.00 uur.

Woensdag 15 september : wijkschouw centrum
Vanaf 18.30 uur bent u welkom in de foyer van het gemeentehuis. Om 18.45 uur begint het programma met een korte terugblik op de schouw van vorig jaar en daarna een wandelroute door het centrum. Het programma duurt tot uiterlijk 22.00 uur.

Gaat u mee?
Gaat u mee met één van beide wijkschouwen en heeft u aandachtspunten of knelpunten die u graag in één van de routes aan de orde wilt laten komen, bel dan voor donderdag 2 september (030) 63 92 518 of stuur een e-mail naar Mailto link openbareruimte@houten.nl.

Bent u verhinderd, maar heeft u toch aandachtspunten, geef die dan door aan het Meldpunt Openbare Ruimte: tel. 0800-3990 000.
---