Ingezonden persbericht


SHOWTIME PERSBERICHT

MADONNA WIL EUROPESE TOURNEE IN NEDERLAND AFSLUITEN

Hilversum, 2 september 2004 - Madonna wil eind oktober in de Amsterdam Arena haar Europese tournee afsluiten. Volgens Noordzee Showtime wordt er op het ogenblik in het diepste geheim onderhandeld en bekeken wat de mogelijkheden zijn om de megaster volgende maand nogmaals in Nederland te laten optreden.

Madonna staat volgende week woensdag en donderdag (8 en 9 september) in het Arnhemse Gelredome . Vooralsnog zijn de concerten in Lissabon (13 en 14 september) de laatste in Europa.

Het is de bedoeling om Madonna na een korte vakantie in de tweede helft van oktober in de Amsterdam Arena twee concerten te laten verzorgen. Mojo Concerts, Gemeente Amsterdam en de directie van de Amsterdam Arena bespreken nu de mogelijkheden. Een woordvoerder van Mojo Concerts wil niet op de feiten vooruitlopen. Het zal de komende weken duidelijk worden. Verder wil ik er op dit moment nog niets over zeggen , aldus de zegsman van de concertorganisator.

Volgens directeur Henk Markerink van de Amsterdam ArenA is zijn accommodatie beschikbaar. Als er een verzoek binnenkomt dan is er voor wat betreft de vergunningen geen enkele belemmering om Madonna te laten optreden , aldus Markerink.

Noordzee 100.7 FM is het music & entertainment station in Nederland. Noordzee ShowTime is de rubriek op Noordzee 100.7 FM met elk uur het laatste nieuws uit de wereld van show en entertainment. Noordzee Showtime en de muziek die je kent hoor je alleen op Noordzee 100.7 FM.

*** EINDE PERSBERICHT ***



Ingezonden persbericht