AutoRai

8-9-2004

Kia introduceert vaste onderhoudsprijzen

Per 1 september heeft Kia vaste onderhoudstarieven geïntroduceerd voor Kia-rijders. Om hen vooraf duidelijk te kunnen informeren over de kosten van een onderhoudsbeurt, hanteren de Kia-dealers nu voor vrijwel alle modellen en motorvarianten vaste onderhoudstarieven.

Voor een kleine beurt, een grote beurt en zelfs een grote beurt inclusief het vervangen van de distributieriem. Kortom, Kia-rijders kunnen vanaf nu op voorhand rekenen op duidelijkheid.

Sinds deze maand weten Kia-rijders van tevoren precies waar ze aan toe zijn wanneer ze hun Kia voor een onderhoudsbeurt naar de Kia-dealer brengen. Dankzij de vaste onderhoudstarieven die Kia deze maand introduceert, behoren onaangename verrassingen voorgoed tot het verleden. Die vaste onderhoudstarieven zijn voor vrijwel elk model en uitvoering duidelijk in kaart gebracht en zijn opgebouwd uit de kosten voor onderdelen, arbeidsloon, klein materiaal, milieukosten en BTW. Voor de onderhoudsbeurten maakt de Kia-dealer vanzelfsprekend gebruik van originele Kia-onderdelen. Naast de strenge kwaliteitseisen die Kia voor deze onderdelen hanteert, kunnen klanten dankzij de originele onderdelen bovendien rekenen op twee jaar garantie.

Onderhoud aan personenautos is tegenwoordig een precisieklus en wie anders dan de Kia-dealer is meer gespecialiseerd in het onderhoud van een Kia. De monteurs van Kia worden door Kia Nederland continu getraind op de bestaande en vooral ook nieuwe modellen, die in Nederland in rap tempo worden geïntroduceerd. Bovendien beschikt de Kia dealer-organisatie over geavanceerde diagnoseapparatuur en gereedschappen die speciaal voor het onderhoud aan en reparatie van Kias zijn ontworpen, uiteenlopend van de compacte Pride tot aan de robuuste Sorento en binnenkort de Sportage. Waar anders kunnen Kia-rijders, zeker dankzij de vaste onderhoudstarieven, dus beter terecht dan bij hun eigen Kia-dealer!