MOJO CONCERTS
http://www.mojo.nl

Franz Ferdinand wint Mercury Prize 2004

MOJO Concerts, Delft, 8 september 2004

Gisteren heeft de Schotse band Franz Ferdinand de prestigeuze Mercury Prize 2004 in de wacht gesleept. De band stond op de shortlist van deze Britse award met acts als Amy Winehouse, Keane, Basement Jaxx en Joss Stone. Op 15 november geeft Franz Ferdinand een concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Franz Ferdinand verovert op het moment heel Europa met hun soms ietwat nerveuze, maar altijd aanstekelijke liedjes 'waar meisjes op kunnen dansen'. De single Take Me Out scoorde in meerdere landen hoge noteringen in de hitlijsten en won onlangs de prijs voor 'Breakthrough Video'tijdens de MTV Awards.

Op 15 november komt Franz Ferdinand naar Nederland voor een optreden. Het concert zou oorspronkelijk plaatsvinden in Vredenburg, Utrecht, maar werd onlangs wegens grote belangstelling verplaatst naar de Heineken Music Hall in Amsterdam.

FRANZ FERDINAND
Supportacts:
The Kills
Sons & Daughters

Maandag 15 november 2004
Heineken Music Hall - Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: 23,50 euro (excl. servicekosten)

Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe locatie.

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal.

Noot aan de redactie (