Gemeente Capelle a/d IJssel

Bekendmaking 8 september 2004

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel maakt het volgende bekend:

BOUWVERGUNNINGEN aangevraagd

(kennisgeving volgens artikel 41 van de Woningwet) Meer informatie over deze aanvragen is te verkrijgen bij de unit Handhaving en Vergunningen.

Coen Botrede 58, dakkapellen aanbrengen.
Telemannstraat 5, woning uitbreiden.
Rosanderwaard 2, dakkapel voorzijde aanbrengen. s-Gravenweg 70, woning bouwen.
Fascinatio Boulevard, informatiecentrum plaatsen. Bachstraat 133, dakkapel voorzijde aanbrengen. P.C. Boutenssingel 44, carport bouwen.

TER INZAGE

Onderstaand plan ligt ter inzage in verband met een vrijstellingsprocedure.

Arica 25, dakkapellen aanbrengen.

Aan deze bouwaanvraag kan worden meegewerkt door vrijstelling te verlenen van de bepalingen van het rechtsgeldige bestemmingsplan door toepassing van artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening.
In verband met de vrijstellingsprocedure ligt de aanvraag met bijbehorende tekeningen met ingang van donderdag 9 september 2004, gedurende vier weken, op werkdagen ter inzage. Gedurende de aangegeven periode is iedereen bevoegd zienswijzen in te brengen tegen de voor het bouwplan van toepassing zijnde procedure.

BOUWVERGUNNINGEN verleend

Verzenddatum 27 augustus 2004:
Filosofentuin 69, opbouw op garage bouwen.
Snelrewaard 16, garage bouwen.
Sint Laurensbaai 9, dakkapel voorzijde aanbrengen. Sint Laurensbaai 5, dakkapel voorzijde aanbrengen.

Indien u meent door één van de bovengenoemde verleende vergunningen (beschikkingen) in uw belang te zijn getroffen, kunt u daartegen bij de gemeente een bezwaarschrift indienen. Volgens de bepalingen in de Algemene wet bestuursrecht moet het gemotiveerde bezwaarschrift binnen zes weken na verzending van de beschikking worden ingediend.

De bouwaanvraag waarvoor een procedure vereist is, ligt ter inzage bij het Informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis aan de Rivierweg 111, op werkdagen van 8.00 tot 19.00 uur. Gemotiveerde bedenkingen en bezwaarschriften kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Capelle aan den IJssel, Postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel.